Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

liście w Uno

Featured Replies

Napisano

Witam,

Wie ktoś może co można zrobić żeby do środka nie wpadały liście i inne takie ? Czytałem gdzieś że ze zwykłej siatki albo pończochy można, ale nic dokładniej nie znalazłem. Jeśli ktoś zna jakiegoś manuala to bardzo bym prosił.

Napisano

najpierw zapraszam >> TUTAJ << następnie polecam poklikać >> TUTAJ <<

temat poruszany kilkanaście dni temu smirk.gif

Napisano

Nie tak dawno zajmowałem się tą sprawą liście wpadających do wnętrza auta. Niestety nie mam żadnych fotek ale postaram się opisać. Tak więc do zabezpieczenia wlotu powietrza będzie nam potrzebna siatka z możliwie najmniejszymi oczkami. Ja użyłem do tego siatki takiej co się zakłada do okien przeciwko muchom czy komarom nazywa się ona moskitiera bodajże ale można użyć innej dostępnej. Potrzebny będzie mam też pistolet na klej wyciskany. Siatkę będziemy przyklejać do wewnętrznej strony czarnej obudowy wlotu powietrza. Aby ją zdemontować należy odkręcić i odjąć ramię wycieraka przedniego oraz poodkręcać śruby mocujące osłonę. Dwie śruby znajdują się na na wierzchu reszta pod maską. Odejmujemy osłonę, docinamy odpowiedni kształt siatki aby zajął powierzchnie wlotu i oklejamy na gorąco klejem z pistoletu. Klej szybko zaschnie i można zamontować osłonę z powrotem. Problem wpadających liście i tym podobnych rzeczy zostanie usunięty. pozdrawiam

Napisano

takie rzeczy robili nawet najstarsi górale zlosnik.gif

ale szacun za manual zlosnik.gif

Napisano

> Witam,

> Wie ktoś może co można zrobić żeby do środka nie wpadały liście i inne takie ? Czytałem gdzieś że

> ze zwykłej siatki albo pończochy można, ale nic dokładniej nie znalazłem. Jeśli ktoś zna

> jakiegoś manuala to bardzo bym prosił.

HA! Właśnie dzisiaj jeden mi wleciał przez kratkę i zacząłem dogłębnie analizować problem.

Po chwili doszedłem! Otóż przyczyną wpadających liści jest.... zbliżająca się jesień! grinser006.gif

Napisano

> HA! Właśnie dzisiaj jeden mi wleciał przez kratkę i zacząłem dogłębnie analizować problem.

> Po chwili doszedłem! Otóż przyczyną wpadających liści jest.... zbliżająca się jesień!

kup sobie tzw moskitiere.to takie cos co daja do okien zeby muchy nie wpadaly do mieszkania

Napisano

> kup sobie tzw moskitiere.to takie cos co daja do okien zeby muchy nie wpadaly do mieszkania

Ale ja lubię przyrodę, liście w aucie to ciekawy dodatek do szarości plastiku smile.gif

Napisano

> takie rzeczy robili nawet najstarsi górale

> ale szacun za manual

A ja problem rozwiązałem inaczej - nie sadziłem w garażu drzew zlosnik.gif

Napisano

> A ja problem rozwiązałem inaczej - nie sadziłem w garażu drzew

a mi obok garażu rosną i jak zawieje to latajO grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.