Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai Getz

Featured Replies

Napisano

Tak się przymierzam i w związku z tym pytanie czy są jeszcze sprzedawane w salonach Hyundaia ? Nie to, żebym chciał nowego ale zanim zacznę szukać używki dla siebie chciał bym pomacac i przejechać się tym samochodem icon_rolleyes.gif

Napisano

> Tak się przymierzam i w związku z tym pytanie czy są jeszcze sprzedawane w salonach Hyundaia ? Nie

> to, żebym chciał nowego ale zanim zacznę szukać używki dla siebie chciał bym pomacac i

> przejechać się tym samochodem

Ja też przymierzałem się do Getza - przejechać się na probę możesz w komisach grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ja też przymierzałem się do Getza - przejechać się na probę możesz w komisach

wiem, tylko nie ma nigdzie smile.gif

Napisano

> wiem, tylko nie ma nigdzie

Dziwne, w Łodzi były w kilku komisach. No i np. mój sąsiad i kolega z pracy mają Getza zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Dziwne, w Łodzi były w kilku komisach. No i np. mój sąsiad i kolega z pracy mają Getza

znalazłem w jednym komisie ... pomacałem pojeździłem, a że nie miał klimy i kosztował niechrześcijańskie pieniądze to szukam takiego co mi podejdzie ok.gif

Napisano

> znalazłem w jednym komisie ... pomacałem pojeździłem, a że nie miał klimy i kosztował

> niechrześcijańskie pieniądze to szukam takiego co mi podejdzie

Jeśli szukasz Getz'a, to z silnikiem większym niż 1,1 grinser006.gif

Ten silnik nie jedzie, to nie charakterystyka 1,1 w Pandzie crazy.gif

Na co dzień śmigam Pandą, ale w zeszłym roku przez wakacje pracowałem w salonie Hyundai'a

Często męczyłem się jeżdżąc nowymi getzami 1,1 sciana.gif

Napisano

> znalazłem w jednym komisie ... pomacałem pojeździłem, a że nie miał klimy i kosztował

> niechrześcijańskie pieniądze to szukam takiego co mi podejdzie

Na otomoto.pl jest pełno sprowadzonych z Zachodu, z silnikiem 1,5 CRDI i full opcją. Może spróbuj takiego trafić ? Ewentualnie benzynowego 1,3. Mają dobre opinie

Napisano
  • Autor

> Na otomoto.pl jest pełno sprowadzonych z Zachodu, z silnikiem 1,5 CRDI i full opcją. Może spróbuj

> takiego trafić ? Ewentualnie benzynowego 1,3. Mają dobre opinie

brałem pod uwagę 1.2 lub 1.3 ... diesel odpada. Zresztą trafiła się Cordoba z dobrych rąk i dziś jade podpisac umowę ok.gif

Napisano

W salonie Getz`a nie uświadczysz (mowa o nowym) bo od 2008 zastąpił go i20.

Jesli chodzi o używki to do połowy 2005 była wersja przedliftowa (1.1cos ok 65kucy,1.3 82KMbenzyna,1.5 82KM diesiel i 1.6 ok.110KMbenzyna(w Polsce raczej rzadka))

Potem był lifting i 1.2 ok 70KM, 1.4 98KM, 1.5 diesel 88KM

W wersji 1.3 była stosunkowo czesto spotykana klima.

Niestety na polski rynek wychodziły "wynalazki" np el szyby x4, poduszka kierowcy i albo ABS albo klima...

To co przychodzi z zachodu to w wiekszosci 1.5 diesel z elektryka z przodu, 2 jaski, ABS i klima.

Czasem sie zdarza nawet komputer pokładowy.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.