Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Małe, miejskie, klima - do 3 tysi dla kobiety

Featured Replies

Napisano

> mam takie, zero zastrzeżeń. Przejechało już pewne z 500tyś ale co z tego jak silnik jest sprawny,

> zawieszenie też a buda nie ma oznak korozji nawet w profilach.

i sprzedałbyś je za 3 koła? bo ja szukałem dobrego audi z sentymentu i jakoś za trójkę nie widziałem niczego, co by się nadało

Napisano

> i sprzedałbyś je za 3 koła? bo ja szukałem dobrego audi z sentymentu i jakoś za trójkę nie

> widziałem niczego, co by się nadało

to był tylko przykład, porównania do fiata. To audi ma jedynie wartość dla mnie nie wiem czy ktoś kto nie zna tych aut dał za nie więcej niż 2tyś. Zresztą jakby pojechać do Niemiec to w tej kwocie coś się zmieści. Co prawda w tej cenie tylko benzyna ale zawsze coś, tylko nie wiem jak w audi b3 było z klimą.

Napisano

> te auta mają w sobie to coś, chociaż sam nigdy nie miałem któregoś z tych małych francuzów to coś

> mnie do nich ciągnie i mam do nich taki jakiś sentyment, kobiecie na pewno się spodoba

Żona jest zachwycona swoim saxo, jest to co prawda wersja ciut inna od "cywilnej" (silnik, zawieszenie obniżone i sztywniejsze) ale jeździ jej się bardzo dobrze i związała się emocjonalnie z autkiem wink.gif.

A po wczorajszej wymianie wszystkich tulei gumowych z przodu i z tyłu zakochała się od nowa wink.gif

Napisano
  • Autor

> Penwie Cię ukamieniuja ale masz rację

Nie ma za grosz racji.

W czym jest lepszy zdezelowany dwudziestosiedmioletni Ikarus bez pasów bezpieczeństwa i ze słabo opłacanym znudzonym kierowcą od zadbanego Seicento z poduszką, pasami i kierownikiem zainteresowanym by przeżyć?

A może tramwaj z plastikowymi siedzeniami zapierd...ący 60 km/h po nierównych torach?

Napisano

> Nie ma za grosz racji.

> W czym jest lepszy zdezelowany dwudziestosiedmioletni Ikarus bez pasów bezpieczeństwa i ze słabo

> opłacanym znudzonym kierowcą od zadbanego Seicento z poduszką, pasami i kierownikiem

> zainteresowanym by przeżyć?

masą ok.gif

> A może tramwaj z plastikowymi siedzeniami zapierd...ący 60 km/h po nierównych torach?

masą ok.gif

kup zadbane seicento za 3 koła ok.gif

Napisano

> Nie ma za grosz racji.

> W czym jest lepszy zdezelowany dwudziestosiedmioletni Ikarus bez pasów bezpieczeństwa i ze słabo

> opłacanym znudzonym kierowcą od zadbanego Seicento z poduszką, pasami i kierownikiem

> zainteresowanym by przeżyć?

> A może tramwaj z plastikowymi siedzeniami zapierd...ący 60 km/h po nierównych torach?

Ile wypadków, na dodatek śmiertelnych jest w roku w autobusach miejskich i tramwajach?

Za 3 tyś zadbane Seicento? hehe.gif I to na dodatek wybrales wyjatkowo bezpieczne auto hahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.