Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epica 2,0 diesel 150 KM - części eksploatacyjne!

Featured Replies

Napisano

Witam!

Potrzebuję kupić do mojej Epicki filtr powietrza, kabiny, oleju itp. W inter carsie i focie nie ma. Na allegro znalazłem tylko filtr oleju. Chodzi mi, aby kupić poza ASO ze względu na ceny. Sprawdzałem w katalogach i MANN oferuje wszystkie filtry, ale gdzie je zamówić? confused.gif POZDRAWIAM

Napisano

> Witam!

> Potrzebuję kupić do mojej Epicki filtr powietrza, kabiny, oleju itp. W inter carsie i focie nie ma.

> Na allegro znalazłem tylko filtr oleju. Chodzi mi, aby kupić poza ASO ze względu na ceny.

> Sprawdzałem w katalogach i MANN oferuje wszystkie filtry, ale gdzie je zamówić? POZDRAWIAM

Warto przejrzeć wątki smile.gif

http://www.potak.com.pl/oferta.php?srch_by_model=1&model=Epica

Napisano

Filtr oleju jak juz znalazles to juz polowa sukcesu, filtr powietrza w ASO nie jest taki tragiczny w cenie, filtr paliwa to jest to samo co Opel 1.9 CDTI, a filtr kabiny znajdziesz na pewno w IC tylko nie przez strone internetowa.

Ja kupilem filtr oleju i paliwa u tego goscia link i to on mnie uswiadomil ze filtr paliwa jest ten sam do calej gamy diesla firmy GM, a ASO rznie cene dwa razy drozsza za chevroleta.

Ja wlasnie zakonczylem proces kolekcjonowania i jutro jade na przeglad. Na materialach zaoszczedzilem jakies 200 zl.

Ten cholerny silnik jest strasznie drogi w eksploatacyjnych materialach.

Napisano

> Filtr oleju najtańszy ma... ASO

hehe.gif 100 ????? to jest dobra cena?

zobacz tutaj nawet z przesylka jestes do przodu jakies 40 zeta.

Z filtrem powietrza tak pieknie juz nie ma.

Napisano
  • Autor

> 100 ????? to jest dobra cena?

> zobacz tutaj nawet z przesylka jestes do przodu jakies 40 zeta.

> Z filtrem powietrza tak pieknie juz nie ma.

Witam!

Filtr oleju znalazłem w W-wie za 40 pln na Łopuszaskiej. Czekam od nich na info o pozostałych częściach. Dzięki za info z tym filtrem paliwa.

W najbliższym czasie muszę też zmienić tarcze i klocki przód. Mam 70 tys. przebiegu i jest bicie z przodu. Może ktoś zmieniał w swoim aucie i poradzi co wybrać. Fajne są wizualnie Mikody GT i cena ok, kiedyś miałem tarcze tej firmy w astrze i było ok. Wszyscy polecają ATE, są w inter carsie w niezłej cenie.

Pozdr. Radek

Napisano

> Fajne są wizualnie Mikody GT i

> cena ok,

Fajne ale nie do Epici grinser006.gif W ich katalogu są za małe tarcze - zamówiłem i zwracałem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.