Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kable WN Magneti Marelli

Featured Replies

Napisano

za 50zł komplet na alledrogo. Warte toto coś? oryginały czy podróbki, bo coś tanio mi się wydaje confused.gif

A może ktoś kupował od użytkownika autokt

Napisano
  • Autor

> wedle epera to cena przystępna normalna

"przystępna normalna"?

znaczy, że mogą być oryginały czy obawiać się podróbek? Nie wiem czy dobrze zerkałem ale w IC jakieś kiepskie kable sentecha kosztują więcej. niewiem.gif

Napisano

wiem, bo sam ostatnio musiałem takie zakupić jak nie było magnetii płaciłem coś około 80 pln za nie

Napisano

jakis czas temu do seja placilem w ASO 170 zeta za kpl.

Napisano

http://allegro.pl/przewody-swiece-fiat-punto-panda-seicento-i1201543179.html

bierz stąd, napisz że chciałeś same kable, będzie 44 złote i szybka wysyłka, towar oryginalny zlosnik.gif kupowałem kilka dni temu i ok.gif myślę że można zamkknąć temat zlosnik.gif stare kable które tam miały może z pół roku firmy HART pourywały się przy zdejmowaniu, nowe są idealne ok.gif

Napisano

> za 50zł komplet na alledrogo. Warte toto coś? oryginały czy podróbki, bo coś tanio mi się wydaje

> A może ktoś kupował od użytkownika autokt

MM przy moim byłym 16v nigdy nie wytrzymały dłuzej niż rok i silnik zaczynał przerywać.

Napisano

> za 50zł komplet na alledrogo. Warte toto coś? oryginały czy podróbki, bo coś tanio mi się wydaje

W normalnym sklepie kupowałem niedawno za 44pln, warto przejść sprawdzić wink.gif

Napisano

oryginaly w ASO cos ponad 100 kosztuja jak dobrze kojarze, mam u siebie Boscha za ok 70zl kupilem (dwa lata temu) i niby mialy byc takie super a w nocy disco pod macha wiec teraz wole dolozyc i kupi ori.

Napisano

> http://allegro.pl/przewody-swiece-fiat-punto-panda-seicento-i1201543179.html

> bierz stąd, napisz że chciałeś same kable, będzie 44 złote i szybka wysyłka, towar oryginalny

też kupowałem jakoś 3 miesiące temu u tego allegrowicza kable + świece. Sam nie wierzyłem w tą cene, ale wyglądają na oryginalne smile.gif

Widzę że w ASO to nawet przebicie x3 na cenie, może oni je w chromie sprzedają grinser006.gif oglądał je ktoś ?

Napisano

Kable w ASO nie są firmy Magneti Marelli 893goodvibes.gif

A te fakt - są oryginalne i je polecam wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.