Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kuracja odchudzająca Patrol

Featured Replies

Napisano

Witam , pacjent to patrol wersja krótka, pro przygotowany do terenu, dwie wyciągarki, płyty i wogóle i auto jest super tylko jest zbyt ciężkie. Napewno wyleci tapicerka i fotele, i parę pierdół ale pytanie co jeszcze wywalić, a jest zbędne. mówimy o 700 kg nadwagi.

Napisano

bardziej to ty go chyba już nie odchudzisz. Z resztą z tego co piszesz to ty go dobrze dociążyłeś a nie odchudziłeś. Po za tym chyba nie będziesz się bawił w tjun typu pleksa zamiast szyb czy węglowe elementy nadwozia grinser006.gifBTW sądzę ze ludzi z mudmasters w RST znasz więc może oni coś doradzą bo Patrole są tam na stanie grinser006.gif

Sam myślę albo nad frotką, albo taniej na Vitarą hmm.gif - a że widziałem jak jedna stalowowolska robi w ternie to mi się nawet spodobało.

Napisano
  • Autor

> bardziej to ty go chyba już nie odchudzisz. Z resztą z tego co piszesz to ty go dobrze dociążyłeś a

> nie odchudziłeś. Po za tym chyba nie będziesz się bawił w tjun typu pleksa zamiast szyb czy

> węglowe elementy nadwozia BTW sądzę ze ludzi z mudmasters w RST znasz więc może oni coś

> doradzą bo Patrole są tam na stanie

> Sam myślę albo nad frotką, albo taniej na Vitarą - a że widziałem jak jedna stalowowolska robi w

> ternie to mi się nawet spodobało.

nie znam niestety nikogo poza chłopakami z przygody 4x4.

A dociążony fest jest bo same dwie wyciagarki teraz dodają mu 120 kilo. oj cięzki klocek ale za to potrafi dużo.

Napisano

> nie znam niestety nikogo poza chłopakami z przygody 4x4.

> A dociążony fest jest bo same dwie wyciagarki teraz dodają mu 120 kilo. oj cięzki klocek ale za to

> potrafi dużo.

Widziałem jak znajomy odchudzał, pozbył się błotników przednich, praktycznie całego tyłu z blachami, z tyłu założył chłodnicę, wstawił rury i jeździ...

Napisano

> nie znam niestety nikogo poza chłopakami z przygody 4x4.

> A dociążony fest jest bo same dwie wyciagarki teraz dodają mu 120 kilo. oj cięzki klocek ale za to

> potrafi dużo.

pogadam czy cię przygarną, ewentualnie jak będzie jakiś wypad do lasu to pojedziemy obaj, pisałbyś się bo ja nie zawsze mam z kim jechać. BTW tylko ich wypady kończą sie czasem o 3 nad ranem next day grinser006.gif

Podaj mi do siebie jakieś kontakty tel i może emila.

AHA zapodaj jakieś foto tego twojego potworka

Napisano
  • Autor

> pogadam czy cię przygarną, ewentualnie jak będzie jakiś wypad do lasu to pojedziemy obaj, pisałbyś

> się bo ja nie zawsze mam z kim jechać. BTW tylko ich wypady kończą sie czasem o 3 nad ranem

> next day

> Podaj mi do siebie jakieś kontakty tel i może emila.

> AHA zapodaj jakieś foto tego twojego potworka

chwila chwila, na forum nei mogę ich załapć jakos bo mail nie dochodzi.

Fotki będą w październiku narazie to zwykła seria prawie wink.gif

jak tylko skończę pandę konserwować, potem seja, przygotuje cc do startu, to będe przerabiał patrola a wtedy będzie si. Narazie to nawet klimatyzacja jest hehe.gif

Napisano
  • Autor

widziałem takie zmoty fajna sprawa. btw już tylko 300 kg nadwagi waga się zrabała i jest sporo mniej

Napisano

> widziałem takie zmoty fajna sprawa. btw już tylko 300 kg nadwagi waga się zrabała i jest sporo

> mniej

Podaj kontakt do ciebie najlepiej tel bo na mudmasters rozpatrują czy cie przygarnąć grinser006.gif więc dawaj telefon co bym mógł do cie tyrknąć.

Napisano

300kg to bardzo dużo do urwania. Jak chcesz typowego parcha zrobić to wywal cały środek razem z deską. Zostaw zegary i przełączniki potrzebne do jazdy. Tapicerka i fotele też do wywalenia + jakieś lekkie kubełki. Plexi zamiast szyb, mniejszy zbiornik paliwa lub z tworzywa jeśli jest metalowy. Ale i tak nie wiem czy da to 300kg.

Jeszcze jest kwestia jak zawieszenie zniesie takie odchudzenie. Znajomy odchudził Vitare do totalnego minimum i sprężyny się wyprostowały hehe.gif Zawiecha w ogóle nie pracowała jak powinna zlosnik.gif

Napisano

> 300kg to bardzo dużo do urwania. Jak chcesz typowego parcha zrobić to wywal cały środek razem z

> deską. Zostaw zegary i przełączniki potrzebne do jazdy. Tapicerka i fotele też do wywalenia +

> jakieś lekkie kubełki. Plexi zamiast szyb, mniejszy zbiornik paliwa lub z tworzywa jeśli jest

> metalowy. Ale i tak nie wiem czy da to 300kg.

> Jeszcze jest kwestia jak zawieszenie zniesie takie odchudzenie. Znajomy odchudził Vitare do

> totalnego minimum i sprężyny się wyprostowały Zawiecha w ogóle nie pracowała jak powinna

Wiesz ile waży seryjny Patrol ? a Ile te plastiki o których piszesz ? Za dużo przed kompem siedzisz grinser006.gif

Wyjdź na zewnątrz świeżego powietrza zaczerpnąć ...........

Napisano

> Wiesz ile waży seryjny Patrol ? a Ile te plastiki o których piszesz ? Za dużo przed kompem

> siedzisz

> Wyjdź na zewnątrz świeżego powietrza zaczerpnąć ...........

oooo witam jak się udał wypad?

Napisano

>Plexi zamiast szyb

yikes.gif

Jak juz to poliweglan. Plexi moze Ci zrobic kuku przy wypadku crazy.gif

Napisano

> oooo witam jak się udał wypad?

Było jak zwykle zajefajnie, trasy bardzo urozmaicone, błota i kamieni nie brakowało w przyszłym roki impreza przenosi się do Cisnej.

Fotki z ostatniej edycji znajdziesz na dużym forum cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.