Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamienniki reflektorów przednich do Punto mk2

Featured Replies

Napisano

Witam

Kupował ktoś zamienniki reflektorow do Punto mk2? Np:

klik

Jak się spisują? Montowanie przebiega bez problemu? Wszystko pasujue?

Napisano

> Witam

> Kupował ktoś zamienniki reflektorow do Punto mk2? Np:

> klik

> Jak się spisują? Montowanie przebiega bez problemu? Wszystko pasujue?

Badziew totalny, siostra ma taki jeden w PII. Wykonanie lipa i tak samo swieci sick.gif

Napisano
  • Autor

> Badziew totalny, siostra ma taki jeden w PII. Wykonanie lipa i tak samo swieci

A są wogóle jakieś sensowne zamienniki do PII?

Nie wiem czy to te same ale znalazłem jeszcze DJAUTO:

klik

Napisano

> A są wogóle jakieś sensowne zamienniki do PII?

> Nie wiem czy to te same ale znalazłem jeszcze DJAUTO:

> klik

Najlepsze sa oryginaly i zaden zamiennik im nie dorowna. Wszystkie zamienniki z jakimi mialem do czynienia nie powalaly na kolana swoja jakoscia wykonania i swiecenia. Jedyny plus, ze sa tanie, reszta to minusy.

Napisano
  • Autor

> Najlepsze sa oryginaly i zaden zamiennik im nie dorowna. Wszystkie zamienniki z jakimi mialem do

> czynienia nie powalaly na kolana swoja jakoscia wykonania i swiecenia. Jedyny plus, ze sa

> tanie, reszta to minusy.

Z oryginału to tylko używki ze względu na cenę wchodzą w grę. Ale nie mogę znaleźć sesnownej używki (tzn w całości bez uszkodzeń) na allegro. Szukam prawej lampy na h1 i same ochłapy... A wymienić musze bo mam po poprzednim włascicelu lekko pekniety klosz i juz sie czepiali na przeglądzie....

Napisano

> Nie wiem czy to te same ale znalazłem jeszcze DJAUTO:

ja mam takie u siebie, ale nie wiem ktory wlasciciel je wkladal.

swieca tak samo badziewnie jak oryginaly.

przerob na zenony, jak chcesz miec jasno, ale daj to komus kumatemu, bo inaczej beda klopoty...

Napisano
  • Autor

Ksenonów nie chce:) Skoro świecą tak samo badziewnie jak oryginały to nie są chyba złe. Wszytko pasowało w montażu?

Inna sprawa, ze jak zdecyduje sie na nowy zamiennik to bedzie trzeba oba reflektory wymienić na nowe bo bedzie roznica w swiecenieu. A jak by się dało jakąś używkę znaleźć z mniej wiecej mojego rocznika i podobnym stopniu zmatowieniu klosza to wystarczy jedną wymienić

Napisano

U siostry swieca krzywo i za zadne skarby nie mozna dobrze ich wyregulowac, bo to nie jest wina ustawienia tylko samej soczewki. A do tego cala obudowa, klapy, zaczepy itd sa jakosci jak tanie zabawki z bazaru.

Napisano

> ja mam takie u siebie, ale nie wiem ktory wlasciciel je wkladal.

> swieca tak samo badziewnie jak oryginaly.

> przerob na zenony, jak chcesz miec jasno, ale daj to komus kumatemu, bo inaczej beda klopoty...

Dobrej jakosci oryginal, z czysta soczewka na 100% bedzie swiecil lepiej skromny.gif

Napisano

> Skoro świecą tak samo badziewnie jak oryginały to nie są chyba złe.

To teraz zastanow sie jaki jest sens zadawania pytan na forum skoro oczekujesz tylko takich odpowiedzi, ktore sa dla Ciebie wygodne? icon_rolleyes.gif

Napisano

> Dobrej jakosci oryginal, z czysta soczewka na 100% bedzie swiecil lepiej

umowmy sie - te lampy nie swieca, bo sa konstrukcyjnie do bani. old.gif

mala sznasa, ze trafi sie na uzywany oryginal w dobrym stanie, skoro samochod ma jakies 10 lat.

Napisano

> umowmy sie - te lampy nie swieca, bo sa konstrukcyjnie do bani.

> mala sznasa, ze trafi sie na uzywany oryginal w dobrym stanie, skoro samochod ma jakies 10 lat.

Ja na swoje nie mialem powodow do marudzenia. I tak sa lepsze od tych w CC/SC czy PI.

Napisano
  • Autor

> To teraz zastanow sie jaki jest sens zadawania pytan na forum skoro oczekujesz tylko takich

> odpowiedzi, ktore sa dla Ciebie wygodne?

A jakie są to wg Ciebie odpowiedzi????? Tak naprawdę bardziej satysfakcjonowała by mnie w pelni sprawna używka na H1. A kupno zamienników traktuje jako gorszą i coraz mniej prawdopodobną alternatywe- po tym co tu przeczytałem

WYLUZUJ

Napisano

> kupno zamienników traktuje jako gorszą i coraz mniej prawdopodobną

> alternatywe

Cieszy mnie, ze doszedles do tych wnioskow, chociaz kilka postow wyzej odnioslem dokladnie odwrotne odczucie.

Napisano

> Ja na swoje nie mialem powodow do marudzenia. I tak sa lepsze od tych w CC/SC czy PI.

ja zmienilem w cc lampy z baniek R2 na H4 + nowe lampy i bylo lepiej niz tu.

Napisano

> ja zmienilem w cc lampy z baniek R2 na H4 + nowe lampy i bylo lepiej niz tu.

Moze masz kiepskie lampy w PII, jakies wypalone. Ja przed PII mialem CC, tam byly H4, w PII H1. Zmiana byla na plus dla PII.

Napisano
  • Autor

> Cieszy mnie, ze doszedles do tych wnioskow, chociaz kilka postow wyzej odnioslem dokladnie odwrotne

> odczucie.

Odczucia bywają złudne. smile.gif

Napisano

> Odczucia bywają złudne.

Najwyrazniej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.