Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogrzewanie Tylnej Szyby

Featured Replies

Napisano

Witam !

Wiem , że było z 1000 razy ale szybka mi nie grzeje. Prąd nie dochodzi do styków. Styki pomierzone przepływ jest . Wydaje mi się , że przekaźnik szlak trafił i tu pojawia się problem.. Gdzie go znajdę.. Proszę o jakieś foto.. nie wiem dokładny opis ..

z Góry dzięki za wszelaką pomoc

Pozdrawiam Klops

Napisano

o u mnie też nie działa, poratuje ktoś ? co to za przekaźnik i gdzie go szukać ?

Napisano

Witam, przekaznik jest tam gdzie bezpieczniki, czyli pod kierownica, przyczyna jest wypalone miejce w polaczeniu koncowka przekazinka a miescu lutowania

Napisano
  • Autor

ale ja tam zadnych przekazników nie widze... duzo jest rozbierania??

Napisano

> ale ja tam zadnych przekazników nie widze... duzo jest rozbierania??

Przekaźniki są od razu widoczne, jedne lepiej jedne mniej.

Generalnie są w okolicy nad puszką bezpieczników, część z lewej część z prawej strony.

Są czarne i malutkie (kostka około 1,5cm x 1,5cm). Z tego co pamiętam, to jeden odpowiada za klakson, jeden za światła drogowe i jeden za ogrzewanie tylnej szyby, byś może jeszcze jest jakiś jeden lub dwa.

Sprawdź na słuch czy "cyka" kiedy wciskasz przycisk ogrzewania szyby. Tak samo cyka ten od długich kiedy migasz wajchą świateł oraz tak samo cyka ten od klaksonu, ale zagłuszany jest samym klaksonem.

Napisano

> sprawdze b tam jakos nic nie widziałem ...:P

A moze Ty nie wiesz jak wyglada przekaznik

Napisano
  • Autor

teraz to mnie uraziłes... jak bede mial auto to to zrobie

• 4 tygodnie później...
Napisano

panowie, u mnie przycisk na od ogrzewania na panelu się zapala, przekaźnik cyka a mimo to szyba nie grzej ? wymiana przekaźnika na nowy załatwi sprawę?

Napisano

> panowie, u mnie przycisk na od ogrzewania na panelu się zapala, przekaźnik cyka a mimo to szyba nie

> grzej ? wymiana przekaźnika na nowy załatwi sprawę?

u mnie ostatnio też padło ogrzewanie. Zacząłem od końca i od razu trafiłem. W stykach w klapie bezpiecznika wchodzą dwie kostki, interesuje nas ta prawa z dwoma kabelkami. Ja miałem ją lekko upaloną. Obczyściłem wd40 i działa dalej:-)

Napisano

dzięki, przekopałem archiwum i też o tym znalazłem 20.GIF jak przestanie padać to biorę się za naprawę swiety.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.