Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra H, dwa pytania.

Featured Replies

Napisano

Witam, mam dwa pytania co do Asterki H. 1. Czy silnik 1.8 125KM daje sobie dobrze radę z tym autkiem. Chcę taką Astre kupić z myślą o przeróbce na lpg. 2. Czy można dołożyć jakoś wskażnik temp do tego autka? bo brak tego wskaźnika to chyba jakieś lekkie przegięcie.

Napisano

> Witam, mam dwa pytania co do Asterki H. 1. Czy silnik 1.8 125KM daje sobie dobrze radę z tym

> autkiem. Chcę taką Astre kupić z myślą o przeróbce na lpg. 2. Czy można dołożyć jakoś

> wskażnik temp do tego autka? bo brak tego wskaźnika to chyba jakieś lekkie przegięcie.

Co prawda ja mam 1,7 wersje 100 konną i nie narzekam, nie jest to szczyt marzeń jeśli chodzi o prędkość ale do poruszania się wystarcza, na trasie daje rade. Co do wskaźnika temp. - to go nie ma w widocznym miejscu ale wystarczy wejść do menu i na wyświetlaczu masz pokazaną temp.

Napisano

> Witam, mam dwa pytania co do Asterki H. 1. Czy silnik 1.8 125KM daje sobie dobrze radę z tym

> autkiem.

spokojnie da radę o ile nie jestes demonem szybkości wink.gif

>Chcę taką Astre kupić z myślą o przeróbce na lpg.

tak z ciekawości ile jeździsz rocznie , że myslisz o gazie?

a tak wogóle więcej na temat astry uzyskasz na kąciku astry pietro niżej biglaugh.gif

Napisano

> autkiem. Chcę taką Astre kupić z myślą o przeróbce na lpg. 2. Czy można dołożyć jakoś

> wskażnik temp do tego autka? bo brak tego wskaźnika to chyba jakieś lekkie przegięcie.

Jeżeli za mało CI 125 KM możesz kupić z nowszym motorem (X18XER), który ma 140 KM i zmienne fazy rozrządu.

Wg mnie 125 KM w zupełności wystarczy (jak dla mnie) aby poruszać się tym autem.

Napisano
  • Autor

> spokojnie da radę o ile nie jestes demonem szybkości

> tak z ciekawości ile jeździsz rocznie , że myslisz o gazie?

> a tak wogóle więcej na temat astry uzyskasz na kąciku astry pietro niżej

Pomykam tyle że sie opłaca, obecne i poprzednie autka miałem z lpg i pasi odmłodzić coś i oczywiście zapodać gaz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.