Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plastik/wytłoczka na kubki w konsoli środkowej

Featured Replies

Napisano

Temat dotyczy konsoli środkowej w Punto Mk2. Chodzi o czarny plastik będący wytłoczką na kubki. Czy jest on taki sam w konsoli Sportingowej (takiej która łączy się z tunelem środkowym) jak w zwykłej konsoli (tej która nie łączy się z tunelem środkowym)?

Napisano

> Temat dotyczy konsoli środkowej w Punto Mk2. Chodzi o czarny plastik będący wytłoczką na kubki. Czy

> jest on taki sam w konsoli Sportingowej (takiej która łączy się z tunelem środkowym) jak w

> zwykłej konsoli (tej która nie łączy się z tunelem środkowym)?

Otwory sa takie same, ale caly plastikowy odlew pewnie jest inny, bo konsole maja rozne ksztalty.

Napisano
  • Autor

> Otwory sa takie same, ale caly plastikowy odlew pewnie jest inny, bo konsole maja rozne ksztalty.

Zgadza się, konsole mają różne kształty, ale na oko wygląda to tak podobnie że aż dziwne byłoby gdyby robili różne.

Ale generalnie pewności nie masz? hmm.gif

Napisano

> Zgadza się, konsole mają różne kształty, ale na oko wygląda to tak podobnie że aż dziwne byłoby

> gdyby robili różne.

> Ale generalnie pewności nie masz?

Generalnie nie mam pewnosci i nawet teraz nie mam bardzo jak tego porownac, bo nie mam pod reka tej Sportingowej. Gdzies w robcie lezy kumpla zwykla konsola, a w domu mam ta od HGT.

Napisano

> Chodzi o czarny plastik będący wytłoczką na kubki. Czy

> jest on taki sam w konsoli Sportingowej (takiej która łączy się z tunelem środkowym) jak w

> zwykłej konsoli (tej która nie łączy się z tunelem środkowym)?

Nie jest taki sam.

Napisano
  • Autor

> Nie jest taki sam.

Wow, sprawdzałeś? Przy jakiej to okazji zlosnik.gif

Napisano

> Wow, sprawdzałeś? Przy jakiej to okazji

W Wytrzeszczu miałem tę długą konsolę środkową - była cała beżowa, z miejscem na kubki włącznie. Przyszedł mi do głowy taki pomysł, że gdyby ten plastik pod kubki był czarny, to wyglądałoby to lepiej. Dostałem od kogoś sam ten plastik z wersji z krótką konsolą, okazało się, że nie pasuje. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> W Wytrzeszczu miałem tę długą konsolę środkową - była cała beżowa, z miejscem na kubki włącznie.

> Przyszedł mi do głowy taki pomysł, że gdyby ten plastik pod kubki był czarny, to wyglądałoby

> to lepiej. Dostałem od kogoś sam ten plastik z wersji z krótką konsolą, okazało się, że nie

> pasuje.

I wszystko stało się jasne. Dzięki za odpowiedź, teraz już wiem to, co chciałem 20.GIF

Napisano

> w domu mam ta od HGT.

a HGT mialo wogole taki tunel z miejscem na kubki?

ZTCWidzialem na allegro swojego czasu, to tylko jak byla automatyczna klima, to bylo miejsce na kubki w takich srebrnych plastikach, a nie jestem pewien, czy w HGT byla automatyczna klima. smile.gif

Napisano

> a HGT mialo wogole taki tunel z miejscem na kubki?

> ZTCWidzialem na allegro swojego czasu, to tylko jak byla automatyczna klima, to bylo miejsce na

> kubki w takich srebrnych plastikach, a nie jestem pewien, czy w HGT byla automatyczna klima.

HGT nie mialo miejsca na kubki, bo montowali konsole z miejscem na zmieniarke. Fabrycznie chyba tylko takie wkladali. Klima automatyczna byla dopiero w FL.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.