Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie sprawdzic czy auto nie jest kradzione po nr VIN ?

Featured Replies

Napisano

Witam,

pytanie jak wyzej, jest jakis serwis gdzie moge po nr VIN sprawdzic czy autko nie figuruje w rejestrze kradzionych ?

Napisano
  • Autor

> Tu masz adresy takich serwisów:

> klik

Tak, ale nie wiem czy mnie, jako potencjalnemu nowemu nabywcy udziela takich informacji

Napisano

> Tak, ale nie wiem czy mnie, jako potencjalnemu nowemu nabywcy udziela takich informacji

Tak, udzielą.

Napisano
  • Autor

> Tak, udzielą.

ale to autko nie jest nasze krajowe, jest z Belgii, wiec nie wiem czy to nie bedzie stanowilo problemu

czy taka usluga jest platna ??

Napisano

> ale to autko nie jest nasze krajowe, jest z Belgii, wiec nie wiem czy to nie bedzie stanowilo

> problemu

Mogłeś napisać to w pierwszym poście. icon_rolleyes.gif

Choć IMO teoretycznie powinni obejmować również całą UE.

> czy taka usluga jest platna ??

Na komendzie? Nie.

Napisano

Ja znam stronke, ale czy ma 100% pewnosc tego nie wiem.

Sprawdzilem wszystkie swoje auta.

link

Napisano

Jak kupowałem moją padlinę to po prostu podjechałem na komendę i powiedziałem że chcę sprawdzić przed kupnem czy nie kradziony (też z Belgi) i bez problemu sprawdzili po vinie i nr rejestracyjnych. Dałem i m na piwo chyba 20 zł. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jak kupowałem moją padlinę to po prostu podjechałem na komendę i powiedziałem że chcę sprawdzić

> przed kupnem czy nie kradziony (też z Belgi) i bez problemu sprawdzili po vinie i nr

> rejestracyjnych. Dałem i m na piwo chyba 20 zł.

A dostales moze od nich jakies potwierdzenie tego, ze nie kradziony na pismie ? Bo wiesz mi niby tez na gebe powiedzieli, ze autko ok.

Napisano

> Ja znam stronke, ale czy ma 100% pewnosc tego nie wiem.

> Sprawdzilem wszystkie swoje auta.

> link

lipa wprowadzam vin kradzionego auta ktore nieswiadomie kupilem i niby nie figuruje..

Napisano

> A dostales moze od nich jakies potwierdzenie tego, ze nie kradziony na pismie ? Bo wiesz mi niby

> tez na gebe powiedzieli, ze autko ok.

Nic nie dostałem, tylko gęba zlosnik.gif

Powiedzieli że na obecną chwilę nie figuruje ale jutro to się może zmienić zlosnik.gif ba za godzinę nawet 270751858-jezyk.gif

ale lepsze to niż nic ok.gif

Napisano
  • Autor

> lipa wprowadzam vin kradzionego auta ktore nieswiadomie kupilem i niby nie figuruje..

dokladnie, ja tez wpisalem nr VIN auta, ktore zginelo mojemu ojcu i tez nie widnieje w tej bazie

Napisano
  • Autor

> Nic nie dostałem, tylko gęba

> Powiedzieli że na obecną chwilę nie figuruje ale jutro to się może zmienić ba za godzinę nawet

> ale lepsze to niż nic

BYlem dzis na kilku komisariatach i powiedzieli mi, ze moga sprawdzic czy nie kradzione, pod warunkiem, ze podjade tym autem pod komisariat, wiec lipa. Nie pojade przeciez do Belgii zeby kupic auto i dopiero po fakcie sprawdzic, czy nie jest kradzione.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.