Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drążek zmiany biegów + linki (Siena 1.6 16v '98)

Featured Replies

Napisano

Pisze do osob ktore przerabialy juz ww. temat. Niestety wczoraj jadac sobie zostalem tylko z 4. biegiem. Okazalo sie ze linka od drazka do skrzyni biegow sie urwala. Patrzylem juz na allegro no i uzywany zestaw kosztuje 100 PLN. Niby nowy oryginalny 400 PLN. Ma ktos jakies doswiadczenia w tym temacie? ewentulanie moze ktos niedawno sie orientowal ile takie cos kosztuje w aso. sprawa troche pilna bo zostalem bez auta:( i w sumie nie wiem czy ladowac sie koszty i brac nowe czy uzywke. Za wszelka pomoc z gory dzieki.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

> Pisze do osob ktore przerabialy juz ww. temat. Niestety wczoraj jadac sobie zostalem tylko z 4.

> biegiem. Okazalo sie ze linka od drazka do skrzyni biegow sie urwala. Patrzylem juz na allegro

> no i uzywany zestaw kosztuje 100 PLN. Niby nowy oryginalny 400 PLN. Ma ktos jakies

> doswiadczenia w tym temacie? ewentulanie moze ktos niedawno sie orientowal ile takie cos

> kosztuje w aso. sprawa troche pilna bo zostalem bez auta:( i w sumie nie wiem czy ladowac sie

> koszty i brac nowe czy uzywke. Za wszelka pomoc z gory dzieki.

> Pozdrawiam

> Paweł

a może Ci tylko wyskoczyło jak u mnie na początku? czy widzisz zerwaną linke? bo jeżeli tylko wyskoczyło z tej gałki to nałóż i czymś zwiąż, ja tak mam rotfl.gif

Napisano

> a może Ci tylko wyskoczyło jak u mnie na początku? czy widzisz zerwaną linke? bo jeżeli tylko

> wyskoczyło z tej gałki to nałóż i czymś zwiąż, ja tak mam

w punto tez mi wyskoczyla linka z gałki i cos sie wysypało że luzno siedziała więc tyrtykami spiełem i ponad rok chula. No raz tyrtyki się urwały to 5 minut roboty by nowe załozyć.

Napisano
  • Autor

no niestety nie frown.gif widać ze linka pekla wiec musze jednak kupic frown.gif tylko dylemata mam czy nowa czy uzywana.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

> no niestety nie widać ze linka pekla wiec musze jednak kupic tylko dylemata mam czy nowa czy

> uzywana.

> Pozdrawiam

> Paweł

w którym miejscu pękła?

Napisano
  • Autor

szczerze powiem ze nie wiem jak je okreslic. ale to nie bylo ani przy drazku ani chyba przy skrzyni tylko tak bardziej po srodku smile.gif

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

> nowa czy

> uzywana.

> Pozdrawiam

> Paweł

używana kosztuje 100pln

nowy ekwiwalent kosztuje 125pln,

na nową masz gwarancję - ot taka niewielka różnica,

wymiana jest tragiczna... jeśli nie masz doświadczenia, to sam raczej tego nie zrobisz,

Napisano

> Pisze

sprawdź czy nie popękał plastik vel tworzywo, które trzyma drążek biegów i linki,

zdejmij mieszek o gibaj we wszystkie strony lewarkiem,

linkę raczej trudno zerwać grinser006.gif

Napisano

> sprawdź czy nie popękał plastik vel tworzywo, które trzyma drążek biegów i linki,

> zdejmij mieszek o gibaj we wszystkie strony lewarkiem,

> linkę raczej trudno zerwać

też mi się tak zdaje... jak mi pękł to nie miałem wstecznego i piątki...

Napisano

Potwierdzam masakra to samemu wymieniać, najlepiej jak coś się robić przy plecionce lub kacie, trzeba to wszystko wyciągać żeby dostać się od dołu. U mnie też ten plastik jest popękany (mocowanie kuli) ale jak spojrzałem ile z tym roboty, to dałem spokój. Nowy z serwisu jest teraz metalowy z wkładkami wewnątrz plastikowymi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.