Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wibracje kierownicy 40-80kmh ściąga w bok

Featured Replies

Napisano

Witam z mc temu byłem na zbiezności wszystko było ok niedawno walnąłem do dziury, przednim kołem ale nie wiem już którym.

Od tego czasu telepie mi kierownicą przy prędkości 40-80 kmh.

A po puszczeniu kierownicy ściąga lekko w prawo.

Czy mam się wybrać z reklamacją do zbiezności, bo coś się poluzowało kontra czy coś co ma związek z zbieznością .

Czy felga się skrzywiła lub co innego po zetknięciu z dziurą?.

Ale felgi oglądałem i są ok .

Napisano

Jak byłeś na zbieżności i było OK, a potem walnąłeś w dziurę to raczej nie wina złego ustawienia... tylko dziura zrobiła kuku Twojemu zawieszeniu.

Może ciężarek spadł z felgi...

Napisano
  • Autor

Felga ok winna była opona , opony z przodu mam ze słabym bieżnikiem już ale ta z prawej była w sumie od środka do połowy łysawa i druty wystawały.

Wymieniłem ja i juz nie czepie ani nie ściaga.

Ale czy aż opona była winna temu do tego jeszcze lewarek biegów wpadał w mocne wibracje na niskoch obrotach? .

Napisano

> sumie od środka do połowy łysawa i druty wystawały.

facepalm.gifpad.gif

Napisano

> Ale czy aż opona była winna temu do tego jeszcze lewarek biegów wpadał w mocne wibracje na niskoch

> obrotach? .

no ja obstawiam te drutu z oponu, łaskotały lewarku na niskich i dlatego siem częsł i wybrował ok.gif

Napisano

No to wesoło, wesoło zeby.GIF

Napisano

> No to wesoło, wesoło

bo kto by pomyslal ze opony zmienia sie po zjechaniu bieznika do ograniczka opony icon_rolleyes.gif

Napisano

> Wymieniłem ja i juz nie czepie ani nie ściaga.

Jedną wymieniłeś?

> Ale czy aż opona była winna temu do tego jeszcze lewarek biegów wpadał w mocne wibracje na niskoch

> obrotach? .

A to jest jedno zdanie czy dwa? Bo nie wiem jak interpretować to co tu napisałeś.

Napisano

> Jedną wymieniłeś?

z drugiej jeszcze druty nie wystaja hmm.gif

Napisano
  • Autor

Z drugiej jeszcze nie wystają. grinser006.gif

z lewej przód jest zjechana ale nie tak jak ta prawa.

Ta prawa od strony silnika miała łyse pole do 1/4 opony i na odcinku 4cm było widać już troszkę drucików zlosnik.gif.

Nie wiedziałem że aż tak jest zrąbana bo z zewnątrz jest ok ponad ogranicznik.

A opony zjechały się bokami do środka te przednie przez złą zbiezność którą już mam ustawioną .

Tą zwaloną dałem na zapas a zapasową na tył a ta tylnią na przód grinser006.gif i jesty teraz tak samo zjechana jak ta z lewej więc tak to ustawiłem jeszcze do zmiany na zimówki muszą wytrzymać a na wiosnę nowe .

Czy tak zużyta opona 1 mogła wywoływac aż takie skutki, częsienie kierownicą, i gałką zmiany biegów, która wpadała w dziwne wibracje przy niskich obratach do połowy gazu na każdym biegu? .

Napisano

z fusów nikt nie wywróży

musiałby się przejchac

Napisano

> z drugiej jeszcze druty nie wystaja

A kto go tam wie zeby.GIF Jak po takim czasie dopiero zauważył, że z tamtej wystają zeby.GIF

Napisano

> Felga ok winna była opona , opony z przodu mam ze słabym bieżnikiem już ale ta z prawej była w

> Wymieniłem ja i juz nie czepie ani nie ściaga.

> obrotach? .

Najważniejszą informacja z Twojego pierwszego postu była informacja o wjechaniu do dziury, Przez wjechanie do dziury nie mogła Ci sie przestawić zbieżność tylko pękły kordy w oponie, stąd efekt trzęsienia i ściągania. Miałem Ci to napisać ale Ty już napisałeś wtedy ten post. Liczyłem że ktoś Ci to powie, ale na razie nikt na to nie wpadł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.