Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przerejestrowanie auta bez jednej z tablic

Featured Replies

Napisano

witajcie

mam problem.. kupiłem dwa tygodnie temu samochód

dziś zauważyłem, że albo zgubiłem albo ktoś sobie przywłaszczył moja tablice rejestracyjną...

muszę w ciągu następnych dwóch tygodni przerejestrować ten samochód i teraz pytanie....

z jakimi kosztami muszę się liczyć w przypadku przerejestrowania auta z tylko jedna tablicą.

Napisano

Zgłaszasz na policję że została zgubiona/skradziona i z tym papierkiem idziesz normalnie przerejestrować na siebie . Mając taką podkładkę nie będzie żadnych problemów . No a koszt to tak jak przy normalnych warunkach przy zmianie właściciela

Napisano
  • Autor

czyli moge na policji zgłosić fakt zgubienia??

nie ukrywam, że dziś sporo po dziurawych drogach jeździłem więc przypuszczam, że bardziej ją zgubiłem niż ktos sobie zabrał...

i nie wiem właśnie jak to rozwiązać... nie chciałbym wydawać 90zł na drugie dekle ( bo to jest generalnie ten sam powiat tylko inny wydział )

Napisano

> czyli moge na policji zgłosić fakt zgubienia??

Dokładnie tak. Nie wiesz, czy zgubiłeś/ktoś pomógł zgubić, więc panowie w komisariacie

w Twojej dzielnicy/miejscowości mają obowiązek przyjąć zgłoszenie o takim fakcie. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Dokładnie tak. Nie wiesz, czy zgubiłeś/ktoś pomógł zgubić, więc panowie w komisariacie

> w Twojej dzielnicy/miejscowości mają obowiązek przyjąć zgłoszenie o takim fakcie.

a to dziekuję za informacje... jutro sie wybiore na komende i zgłosze taki fakt

Napisano

Kupiłem kiedyś auto z jedną oryginalną tablicą i jedną swojej roboty zlosnik.gif - jakiś wydruk, ale o wymiarach i kształtach oryginału. Poszedłem z tym do WK, przerejestrowałem auto ez problemu. No, ale ja i tak musiałem wymienić tablice...

Napisano

> Kupiłem kiedyś auto z jedną oryginalną tablicą i jedną swojej roboty - jakiś wydruk, ale o

> wymiarach i kształtach oryginału. Poszedłem z tym do WK, przerejestrowałem auto ez problemu.

> No, ale ja i tak musiałem wymienić tablice...

TEŻ TAK MIAŁEM ok.gif

z przodu było z sitodruku

i policaje na okęciu chcieli mi dowód zabrać , ale nie zabrali biglaugh.gif , i tabliczka poszła do kosza z innymi przy przerejestrowaniu

Napisano

> czyli moge na policji zgłosić fakt zgubienia??

I to we własnym dobrze pojętym interesie. Znajomej zniknęła jedna rejestracja i jeszcze tego samego dnia ktoś sobie zatankował auto mając zawieszoną jej rejestrację, odjechał oczywiście nie płacąc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.