Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy istnieja jakies male autka klasy premium?

Featured Replies

Napisano

Czyli segment A. Tylko prosze, niech nikt tu nie wpisuje Fiata 500, poniewaz moj staaary byly peugeot 106 byl wykonany z lepszych materialow w srodku smirk.gif

Przychodzi mi do glowy tylko Mini (aczkolwiek on wymiarami taki mikry nie jest i nie wiem jak np z wyciszeniem, bo nie jechalem). Lancia Ypsilon? W zyciu w tym nie siedzialem, nie mam pojecia z czym to sie je.

Sa w ogole jakies luksusowe mini-autka? Cos, co bedzie wysmienicie wyciszone, calutkie mieciutkie i tak dalej - cena niewazna, i tak nie chce kupic a tylko sie zastanawialem, i nie znam zadnego przykladu.

Napisano

> Czyli segment A. Tylko prosze, niech nikt tu nie wpisuje Fiata 500, poniewaz moj staaary byly

> peugeot 106 byl wykonany z lepszych materialow w srodku

abarth 500

> Przychodzi mi do glowy tylko Mini (aczkolwiek on wymiarami taki mikry nie jest i nie wiem jak np z

> wyciszeniem, bo nie jechalem). Lancia Ypsilon? W zyciu w tym nie siedzialem, nie mam pojecia z

> czym to sie je.

> Sa w ogole jakies luksusowe mini-autka? Cos, co bedzie wysmienicie wyciszone, calutkie mieciutkie i

> tak dalej - cena niewazna, i tak nie chce kupic a tylko sie zastanawialem, i nie znam zadnego

> przykladu.

Z małych i drogich (nie wiem czy luksusowe)

Toyota IQ

Audi A1

Smart

Napisano

> abarth 500

> Z małych i drogich (nie wiem czy luksusowe)

> Toyota IQ

> Audi A1

> Smart

Dorzucam :

- Mini

- DS3

Napisano
  • Autor

> Audi A1

Ale to nie segment A... Jesli powiekszyc dopuszczalne wymiary, to mozna tez wziac cytryne DS3. Ale mi chodzilo o cos co ma w okolicach 3.5 m dlugosci.

Napisano

> Ale to nie segment A... Jesli powiekszyc dopuszczalne wymiary, to mozna tez wziac cytryne DS3. Ale

> mi chodzilo o cos co ma w okolicach 3.5 m dlugosci.

no to Mini które sam wymieniłes też się nie łapie

Napisano
  • Autor

> no to Mini które sam wymieniłes też się nie łapie

No totez napisalem, ze on wymiarami taki mikry nie jest, przez co naciagany. Ale wciaz chyba krotszy niz A1 czy DS3?

Co do IQ, to wykonanie srodka w zadnym wypadku nie zachwyca - to chyba nie mialo byc auto luksusowe w zamierzeniu, tylko popisowka (nie PO-PiS-owka zeby.GIF) mozliwosci - malutkie, a wciaz 4 osoby przewiezie.

Napisano

> No totez napisalem, ze on wymiarami taki mikry nie jest, przez co naciagany. Ale wciaz chyba

> krotszy niz A1 czy DS3?

krótszy o 25cm smile.gif

qrna te małe samochody sa strasznie duże hehe.gif

Napisano

> krótszy o 25cm

> qrna te małe samochody sa strasznie duże

To może Brabus Ultimate 112? zlosnik.gif

Edit:

sorry, to nie do Ciebie grinser006.gif

Napisano

> Ale to nie segment A... Jesli powiekszyc dopuszczalne wymiary, to mozna tez wziac cytryne DS3. Ale

> mi chodzilo o cos co ma w okolicach 3.5 m dlugosci.

TG z października zamieścił pierwszy test A1 kwalifikując go do segmentu supermini, natomiast jako

konkurentów rynkowych podają DS3 a Audi wskazuje na Mini i Alfę Mito.

Napisano
  • Autor

Ze wszystkich wypowiedzi wynika, ze nie da sie upchnac luksusu na mniej niz 3,7 m dlugosci - ciekawe smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.