Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chusteczki do szyb

Featured Replies

Napisano

Jest coś takiego a'la chusteczki do pupy niemowlaka? grinser006.gif

Szyba od środka przy klimie zachodzi dość szybko nalotem, a nie chce mi się latać co i rusz z płynem do mycia okien. grinser006.gif

Napisano

> Jest coś takiego a'la chusteczki do pupy niemowlaka?

> Szyba od środka przy klimie zachodzi dość szybko nalotem, a nie chce mi się latać co i rusz z

> płynem do mycia okien.

słabo działają no.gif

Napisano

> słabo działają

To zależy. Jak się dobrze przyłożyć to dają radę. Ja stosowałem jakieś "uniwersalne", rewelacji nie było, ale wystarczało żeby zmazać brud. Nawet można było kokpit nimi przeczyścić od biedy ok.gif

Napisano

Zostają smugi.

Napisano

> To zależy. Jak się dobrze przyłożyć to dają radę. Ja stosowałem jakieś "uniwersalne", rewelacji

> nie było, ale wystarczało żeby zmazać brud. Nawet można było kokpit nimi przeczyścić od biedy

e... to ja wole miec reczniki papierowe w bagazniku i zwykly plyn do szyb - nie trzeba sie przykladac a efekt lepszy ;-)

Napisano

te które ja miałem nadawały się jako "nośnik" detergentu. Po wytarciu nimi szyby trzeba było wytrzeć ją np. ręcznikiem papierowym.

W praktyce myje szybą raz na jakiś czas, przed domem, nie wożę nic ze sobą, poza jedną szmatką z mikrofibry.

Mi szyba nie brudzi się jakoś specjalnie od klimatyzacji hmm.gif

Napisano

Miałem jakieś - kupione w Tesco.

Na postoju mi się kiedyś nudziło - pomyślałem - umyję szybki zlosnik.gif

Umyłem - efekty - takie sobie - w końcu ruszyłem.. i w tym momencie zauważyłem jak straszne mam smugi blush.gifblush.gifblush.gif

W domu musiałem umyć szyby jeszcze raz - zwykłym płynem i ręczniczkami zlosnik.gif

Napisano

> Jest coś takiego a'la chusteczki do pupy niemowlaka?

> Szyba od środka przy klimie zachodzi dość szybko nalotem, a nie chce mi się latać co i rusz z

> płynem do mycia okien.

Kup sobie ściereczkę z mikrofibry i będziesz miał po problemie.Nawet jak przetrzesz na sucho nie zosają smugi.

Sprawdzane doświadczalnie zlosnik.gif.

Napisano

Ja używam Takiej ściereczki i jak dla mnie rewelacja. Zero smug, idealna do właśnie takich zastosowań jak czyszczenie szyb czy lusterek.

Napisano

> Ja używam Takiej ściereczki i jak dla mnie rewelacja. Zero smug, idealna do właśnie takich

> zastosowań jak czyszczenie szyb czy lusterek.

Zgadzam się dobry produkt.Można też kupić "Jana Niezbędnego" za ułamek tej ceny.Do szyb się z pewnością sprawdzi.Dostępny w każdym hipermarkecie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.