Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kluczyk - centralny zamek

Featured Replies

Napisano

witam ostatnimi czasy padly mi kluczyki od centralnego czy jest jakis sposob zeby kupic np 2 piloty ktore beda sterowaly centralka czy musze kupic caly zestaw centralka + piloty pozdrawiam

Napisano

Piloty z fabrycznej instalacji?

Napisano
  • Autor

tak orginaly a baterie ostatnio wymienione i jeden kluczyk tylko zamyka drzwi a nie otwiera ich a drugi wogole nie dziala pilot

Napisano

> tak orginaly a baterie ostatnio wymienione i jeden kluczyk tylko zamyka drzwi a nie otwiera ich a

> drugi wogole nie dziala pilot

Upewnij się czy przypadkiem nie wystarczy ponowne zakodowanie pilotów. Nie wiem jak to w BBM działa bo nie miałem takiego sterowania u siebie, ale podobne problemy miałem w cliówce. Tam wystarczyło pewna procedurą "nauczyć" pilot. Jeśli to faktycznie awaria pilotów to możesz zamontować zwykły sterownik z pilotami.

Napisano

Mam tej firmy co pierwszy link tylko z innymi pilotami, rok czasu po samodzielnym montażu bez żadnych problemów.

Napisano

> Upewnij się czy przypadkiem nie wystarczy ponowne zakodowanie pilotów.

Z tego co pamietam to zeby zakodowac pilota potrzebny jest przynajmniej jeden sprawny pilot ktorym trzeba wykonac m.in. sekwencje okolo 16 cykli otwarcie-zamkniecie po czym dopiero bedzie mozliwosc doprogramowania innych pilotow - do osmiu. W przeciwnym wypadku pozostaje ASO - mi krzykneli 120zl ale poradzilem sobie sam na kilka dni przed umowiona wizyta bo problem okazal sie blahy.

Napisano

> Mam tej firmy co pierwszy link tylko z innymi pilotami, rok czasu po samodzielnym montażu bez

> żadnych problemów.

Również posiadam ten model , działa bez zarzutu ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.