Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy można wymienić "bezboleśnie" znaczek Vauxall na Opla w k

Featured Replies

Napisano

Dopadła mnie przypadłość pękniętej gumy na przycisku klaksonu w poduszce. Kupiłem ją od Vauxllanda. Czy można odkleić na niej logo vauxall i wymienić na ten z mojego Opla?? Czy ktoś robił i czy podgrzewał, siłowo, ???? Nie chcę połamać oryginalnego. Pozdro.

Napisano

> Dopadła mnie przypadłość pękniętej gumy na przycisku klaksonu w poduszce. Kupiłem ją od Vauxllanda.

> Czy można odkleić na niej logo vauxall i wymienić na ten z mojego Opla?? Czy ktoś robił i czy

> podgrzewał, siłowo, ???? Nie chcę połamać oryginalnego. Pozdro.

głowy nie dam ale gdzieś czytałem że trzeba zrobić to siłowo, podważać tak żeby nie uszkodzić poduszki, ta tarczka plastikowa na której jest emblemat ma bodaj dwa kołeczki plastikowe które wchodzą w otwory w poduszce,

brat

Napisano

> Dopadła mnie przypadłość pękniętej gumy na przycisku klaksonu w poduszce. Kupiłem ją od Vauxllanda.

> Czy można odkleić na niej logo vauxall i wymienić na ten z mojego Opla?? Czy ktoś robił i czy

> podgrzewał, siłowo, ???? Nie chcę połamać oryginalnego. Pozdro.

Ciężka sprawa znaczek jest wtopiony trzema bolcami w zaślepke poduszki - solidnie po to aby przy odpaleniu poduszki kierowca nie dostal znaczkiem w twarz czy oko. Szczerze radze ci nie wymieniać.

Napisano

> Ciężka sprawa znaczek jest wtopiony trzema bolcami w zaślepke poduszki - solidnie po to aby przy

> odpaleniu poduszki kierowca nie dostal znaczkiem w twarz czy oko. Szczerze radze ci nie

> wymieniać.

swego czasu - nie wiem jak teraz - w DE była moda zmieniania Opla na Vauxhalla i dużo ludzi z forum http://www.astra4ever.de/ zmieniało znaczki na kierownicy na takie z Vauxhalla więc jakoś musi się dać to w miarę bezboleśnie zrobić hmm.gif

brat

EDIT: znalazłem nawet wątek http://www.astra4ever.de/vauxhall-lenkrademblem-t59788.html ale mój niemiecki jest słabawy a nie mam teraz czasu siedzieć nad tłumaczeniem

Napisano
  • Autor

Wymieniłem. Odłączyłem aku 15 min poczekałem aby poducha nie wystrzeliła, Klucz do kierownicy nr. 17 bo przepisowego nie mam. Stary nożykiem w koło wyciąłem o 3 mm więcej aniżeli znaczek z logo , potem te 3 zespawane czopy obciąłem na równo, Vauxalla wyłamałem i wyrównałem czopy na płasko. Benzyną ekstrakcyjną przemyłem. Pistoletem do plastiku zalałem 3 punkty na "Błyskawicy" i wkleiłem. Jak wyczytałem na forum niemieckim to w razie czego ten emblemat leci do góry w kierunku podsufitki. Teraz kierownica wygląda jak nowa i denerwujące "farfocle" nie zwisają i nie ma dzury. Dzięki za pomoc. Oryginalna Opla na allegro kosztuje 100-150 kierownica 200-350 poducha od Vauxalla - koszt kompletu 100zł. Pozdro

Napisano

> Wymieniłem. Odłączyłem aku 15 min poczekałem aby poducha nie wystrzeliła, Klucz do kierownicy nr.

> 17 bo przepisowego nie mam. Stary nożykiem w koło wyciąłem o 3 mm więcej aniżeli znaczek z

> logo , potem te 3 zespawane czopy obciąłem na równo, Vauxalla wyłamałem i wyrównałem czopy na

> płasko. Benzyną ekstrakcyjną przemyłem. Pistoletem do plastiku zalałem 3 punkty na

> "Błyskawicy" i wkleiłem. Jak wyczytałem na forum niemieckim to w razie czego ten emblemat leci

> do góry w kierunku podsufitki. Teraz kierownica wygląda jak nowa i denerwujące "farfocle" nie

> zwisają i nie ma dzury. Dzięki za pomoc. Oryginalna Opla na allegro kosztuje 100-150

> kierownica 200-350 poducha od Vauxalla - koszt kompletu 100zł. Pozdro

A możesz wrzucić jakies fotki jak wyszło.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Stary nożykiem w koło wyciąłem o 3 mm więcej aniżeli znaczek z

> logo , potem te 3 zespawane czopy obciąłem na równo, Vauxalla wyłamałem i wyrównałem czopy na

> płasko.

tylko jak wyjąć istniejący żeby nie uszkodzić elementów w koło niego?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.