Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Velorex

Featured Replies

Napisano

Około piętnastu takich cudaków na drodze, jeden za drugim robi fajne wrażenie. zlosnik.gif

Velorex_Oskar_54b.preview.jpg

Velorex_oscar_250.jpg

Napisano

> Około piętnastu takich cudaków na drodze, jeden za drugim robi fajne wrażenie.

Jakieś dwa lata temu był w mojej okolicy taki na sprzedaż w sklepie z rowerami/skuterami/quadami.

Napisano

ich miejsce docelowe to był ośrodek pod żaglami, powinienem więcej fotek kolumny którą widziałeś.

Napisano

> Około piętnastu takich cudaków na drodze, jeden za drugim robi fajne wrażenie.

widziałeś na żywo confused.gif

Napisano
  • Autor

> ich miejsce docelowe to był ośrodek pod żaglami, powinienem więcej fotek kolumny którą widziałeś.

Wklejaj... akurat byłem w drodze do domu po karnisterek bo mi paliwka brakło rotfl.gif

Napisano

Odpad motoryzacyjny, gorsze to od trabanta.

Napisano

> Odpad motoryzacyjny, gorsze to od trabanta.

jaja sobie robisz ? czy serio tak myślisz ?

Napisano

> jaja sobie robisz ? czy serio tak myślisz ?

Sie nie przejmuj - są i tacy, dla których Syrena czy Warszawa to też złom - lać na takich sikiem prostym ...

Napisano
  • Autor

> Taka CIEKAWOSTKA z alledrogo

Type-R, a licznik do 140km/h ciekawe gdzie dochodzi na prostej... tongue.gif

edek: Cena też ładna zlosnik.gif

Napisano

> Taka CIEKAWOSTKA z alledrogo

CACUSZKO ,ktoś ładnie się postarał ok.gifbow.gif

Napisano

> Type-R, a licznik do 140km/h ciekawe gdzie dochodzi na prostej...

bo właśnie licznik-wydaje mnie się - jest jedyną orginalną częścią w tym pojeżdzie.. Podejrzewam ze karoseria - szkielet musiał przejść modernizację. Mam na myśli wzmocnienie jej, wymiana pewnych elementów na nowe.

> edek: Cena też ładna

moim zdaniem lekko przesadna..... chociaż hmm.gif

Napisano

> Sie nie przejmuj - są i tacy, dla których Syrena czy Warszawa to też złom - lać na takich sikiem

> prostym ...

Jeśli spojrzeć na to z punktu widzenia osoby, dla której auto służy tylko i wyłącznie do przemieszczania się z punktu A do punktu B najlepiej bez żadnych przygód to wcale mnie nie dziwi taka opinia, bo wtedy to faktycznie są złomy grinser006.gif Natomiast np. dla mnie taka zwykła przejażdżka Syreną to było niezwykłe przeżycie i Toyoty, szmelcwageny i inne plastikowozy mogłyby się schować, bo żaden z nowoczesnych samochodów nie zapewni takich wrażeń zlosnik.gif To jest dopiero prawdziwa maszyna uzbroj_zlo.gif

Natomiast a propos Velorexa: niedawno się o nim dowiedziałem, w sumie ciekawą ma historię powstania i szczerze powiedziawszy i równie ciekawy jest w eksploatacji cfaniaczek.gifgrinser006.gif

Napisano

> Jeśli spojrzeć na to z punktu widzenia osoby, dla której auto służy tylko i wyłącznie do

> przemieszczania się z punktu A do punktu B najlepiej bez żadnych przygód to wcale mnie nie

> dziwi taka opinia, bo wtedy to faktycznie są złomy Natomiast np. dla mnie taka zwykła

> przejażdżka Syreną to było niezwykłe przeżycie i Toyoty, szmelcwageny i inne plastikowozy

> mogłyby się schować, bo żaden z nowoczesnych samochodów nie zapewni takich wrażeń To jest

> dopiero prawdziwa maszyna

> Natomiast a propos Velorexa: niedawno się o nim dowiedziałem, w sumie ciekawą ma historię powstania

> i szczerze powiedziawszy i równie ciekawy jest w eksploatacji

Pijesz coś do mnie? Bo mam i "szmelcwagena" i Syrenę, podobnie jak trabanta, poloneza, jawę a miałem Zastavę 750.

Na velorexa w życiu bym się nie przesiadł bo to jest....coś, ni motocykl ni samochód, komfort jazdy zerowy, bezpieczeństwo również.

I nie porównuj brzydkiego jak kupa nietoperza w listopadową noc velo z ładnymi autami jakimi są Syrena czy Warszawa.

Napisano

> Pijesz coś do mnie? Bo mam i "szmelcwagena" i Syrenę, podobnie jak trabanta, poloneza, jawę a

> miałem Zastavę 750.

> Na velorexa w życiu bym się nie przesiadł bo to jest....coś, ni motocykl ni samochód, komfort jazdy

> zerowy, bezpieczeństwo również.

> I nie porównuj brzydkiego jak kupa nietoperza w listopadową noc velo z ładnymi autami jakimi są

> Syrena czy Warszawa.

W takim razie dziwi mnie trochę twoje podejście do tego wehikułu, skoro posiadasz takie auta i to zapewne nie z przymusu, a z przyjemności wink.gif Owszem, Velorex nie jest ani bezpieczny (można się nawet przewrócić przy zwykłym manewrze skręcania), ani komfortowy i do tego bardzo głośny. Ale nie o to przecież w nim chodzi, tylko o ciekawy pomysł i jego realizację, o to, że na pewno jest wielka frajda z jazdy czymś takim grinser006.gif Nie znam drugiego podobnego pojazdu. Natomiast czy się komuś podoba czy nie to już pozostaje kwestią gustu ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.