Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

słabo/nie hamuje tylne prawe koło punto 95 rok

Featured Replies

Napisano

witam mam problem z puntem 1.1 95 rok a mianowicie na przeglądzie wyszło ze nie hamuje tylne prawe koło (ręczny idealny na oba koła).. wymieniłem cylinderek, szczęki, odpowietrzyłem i dużo to nie pomogło... co sie mogło stać??

punto ma korektor z tyłu?? bo patrzałem ale nic takiego nie zauważyłem przy belce..

Napisano
  • Autor

> witam mam problem z puntem 1.1 95 rok a mianowicie na przeglądzie wyszło ze nie hamuje tylne prawe

> koło (ręczny idealny na oba koła).. wymieniłem cylinderek, szczęki, odpowietrzyłem i dużo to

> nie pomogło... co sie mogło stać??

> punto ma korektor z tyłu?? bo patrzałem ale nic takiego nie zauważyłem przy belce..

widze ze zainteresowanie zerowe ale napisze co było dla potomnych: jednak bęben trzeba było przetoczyć smirk.gif

teraz na tym gdzie nie było hamulca jest lepiej niz z drugiej strony gdzie niby dobrze trzymał zlosnik.gif

Napisano

> widze ze zainteresowanie zerowe ale napisze co było dla potomnych: jednak bęben trzeba było

> przetoczyć

> teraz na tym gdzie nie było hamulca jest lepiej niz z drugiej strony gdzie niby dobrze trzymał

Takie rzeczy parami się robi.A bęben zmierzony czy jeszcze trzyma wymiar? cfaniaczek.gif

Napisano

> widze ze zainteresowanie zerowe ale napisze co było dla potomnych: jednak bęben trzeba było

> przetoczyć

A co dało to przetoczenia bez zmiany szczęk ?? powierzchnia była tak wyślizgana że szczeki sie ślizgały czy aż tak nierówna ?? Bo ja jakoś związku nie widze hmm.gif

Ale jak pomogło to najwazniejsze zlosnik.gif20.GIF

Napisano

korektor siły hamowania padł - tzn zardzewiał na 100%

Napisano

> A co dało to przetoczenia bez zmiany szczęk ?? powierzchnia była tak wyślizgana że szczeki sie

> ślizgały czy aż tak nierówna ?? Bo ja jakoś związku nie widze

> Ale jak pomogło to najwazniejsze

Rant na bębnie się robi,ciężko później złożyć/rozłożyć hamulce zeby.GIF bęben zużywa się do wartości podanej w jego wnętrzu,potem nowy.Rant i rysy powierzchni roboczej można stoczyć,tak samo tarcze.Przy niewielkich cenach tychże części do fiatów,lepiej czasem kupić nowe.... zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.