Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wtorna pompa pneumatyczna

Featured Replies

Napisano

Witam

To owe urzadzonko siem psuje powoli chyba u mnie bo przy rannym doapalaniu wydaje dzwiek startujacego airbusa i jest to juz dosyc irytujace jak ludzie sie w okol patrza co sie dzieje palacz.gifhehe.gif jest jakas mozliwosc home madowym sposobem naprawic w senscie rozkrecic poczyscic nie wiem nasmarowac ? zeby.GIF

Napisano
  • Autor

"Wtorna pompa pneumatyczna" co to jest ??? Vacum, turbina czy ta vagowska od centralnego ??????

Napisano

> "Wtorna pompa pneumatyczna" co to jest ??? Vacum, turbina czy ta vagowska od centralnego ??????

Też się zastanawiam, ale nie smiałem pytać, żeby nie wyjść na MATOŁA biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

vagowska do grzania katalizatora na zimnym silniku aby spaliny byly mniej toksyczne itp zeby.GIF

Napisano

> Też się zastanawiam, ale nie smiałem pytać, żeby nie wyjść na MATOŁA

Używanie języka fachowego w luźnych dyskusjach też nie jest przejawem inteligencji grinser006.gif.

Napisano
  • Autor

> vagowska do grzania katalizatora na zimnym silniku aby spaliny byly mniej toksyczne itp

Tylko Vag mógł na to wpaść - grzać pompą zamiast drutem grzejnym hehe.gif.

Napisano

> Tylko Vag mógł na to wpaść - grzać pompą zamiast drutem grzejnym .

i Opel zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

no dokladnie zeby.GIF

jakby nie to ze po odpieciu tego od zasilania swieci sie czek endzin to bym sie tego pozbyl w ogole bo potrzebne to jak .....

Napisano

> a to to tak wyje na zimnym silniku

Dokladnie... i zwie sie to pompa powietrza wtornego, a nie wtorna pompa pneumatyczna... zlosnik.gif

Napisano

> Dokladnie... i zwie sie to pompa powietrza wtornego, a nie wtorna pompa pneumatyczna...

da się ten samolot uciszyć? zlosnik.gif

Napisano

> da się ten samolot uciszyć?

Czytalem na forach oplowskich, ze mozna to wyp... tylko trzeba potem zaslepic jakis otwor i wezyk sterujacy z podcisnienia... ok.gif Ponoc w Oplach po takim zabiegu nawet check'a nie wywala... zlosnik.gif Ja to olalem, powyje troche i sie wylaczy... hehe.gif W kabinie nawet tego wycia tak nie slychac, gorzej na zewnatrz... zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a to to tak wyje na zimnym silniku

oo czlowieku wyjje to malo powiedziane zeby.GIF u mnie to normlanie jakby ufo nadlatywalo okropnie glosne obstawiam jednak jakies lozysko zeby.GIF szukam uzywki na alledrogo podmienie to bo juz mnie wnerwia jak o 5 rano odpalam auto i siasiady sie patrza o co kaman zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.