Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy da rade....

Featured Replies

Napisano

....przełożyć tarcze zegarów ze sportinga do zwykłej wersji. Kiedyś zdejmowałem szkło żeby wyczyścić z kurzu ale nie przyglądałem się czy jest to jakoś przyklejone czy przykręcone.

Napisano

> ....przełożyć tarcze zegarów ze sportinga do zwykłej wersji. Kiedyś zdejmowałem szkło żeby

> wyczyścić z kurzu ale nie przyglądałem się czy jest to jakoś przyklejone czy przykręcone.

możesz przełożyć całe zegary ze Sportinga byle były z tego samego okresu

czyli po lifcie nie pasują przed liftem i na opak

dodatkowo z diesla nie pasują do benzyny i na opak

potem osiowanie i cieszysz się zegarami

Napisano
  • Autor

> możesz przełożyć całe zegary ze Sportinga byle były z tego samego okresu

> czyli po lifcie nie pasują przed liftem i na opak

> dodatkowo z diesla nie pasują do benzyny i na opak

> potem osiowanie i cieszysz się zegarami

tak tylko chce właśnie uniknąć osiowania a pozatym nie wiem czy będzą banglały z moim automatem bo w sportingu było 7 biegów. Dlatego chcę przełożyć same tarcze.

Napisano

> tak tylko chce właśnie uniknąć osiowania a pozatym nie wiem czy będzą banglały z moim automatem bo

> w sportingu było 7 biegów. Dlatego chcę przełożyć same tarcze.

No to tego nie wiem czy do automatu podszedłby licznik z wersji z manualną skrzynią. Mogę tylko dodać swoje trzy grosze, mianowicie, w przypadku przekładki zegarów ze Sportinga do PII 1.2 16V osiowanie nie jest konieczne.

Sam takie coś przerabiałem. Po zmianie zegarów spodziewałem się mrugania wyświetlacza komputera pokładowego - jednak to nie nastąpiło. Wnioskuję, że jest to spowodowane tym, że mam silnik 1.2 16V a więc wersja silnikowa się nie zmienia.

Na osiowanie pojechałem właściwie tylko dlatego, że na liczniku było 135 kkm, a prawdziwy przebieg mojego auta wynosił wtedy 150 kkm.

Napisano
  • Autor

> No to tego nie wiem czy do automatu podszedłby licznik z wersji z manualną skrzynią.

Mam zegary od wersji z automatyczną skrzynią ok.gif

>Mogę tylko dodać swoje trzy grosze, mianowicie, w przypadku przekładki zegarów ze Sportinga do PII 1.2 16V osiowanie nie jest konieczne.

Jeśli tak mówisz to sprawdze jak wyzdrowieje troche zlosnik.gif

A jak zacznie mrugać to jeśli powrócę do starych zegarów to wszystko wróci do normy?

Napisano

> Mam zegary od wersji z automatyczną skrzynią

Wow, w sensie od Sportinga z automatem? To chyba jest szansa smile.gif

> Jeśli tak mówisz to sprawdze jak wyzdrowieje troche

> A jak zacznie mrugać to jeśli powrócę do starych zegarów to wszystko wróci do normy?

Moim zdaniem - tak. Ale nie jestem pewien. W każdym razie ja bym zaryzykował smile.gif

Przełożenie jest bardzo łatwe ok.gif

Napisano
  • Autor

>Wow, w sensie od Sportinga z automatem? To chyba jest szansa

A najlepsze, że sprzedający nie był świadomy tego że są od wersji z automatem hehe.gif

Na sobotę powinienem być już kontaktujący to się wezme za zmianę. ok.gif

Napisano
  • Autor

Zegary podłączone ale jest jedno ale. Czy przebieg moge sobie zwiększyć vagiem albo elm'em?? Aha no i coś biegi źle wyświetla i trybu eko też nie pokazuje ale nad tym jeszcze popracuje. A jak nie to będe walczył z wymianą samych tarcz.

Napisano

> Zegary podłączone ale jest jedno ale. Czy przebieg moge sobie zwiększyć vagiem albo elm'em??

vagiem na pewno nie, bo vag nie dziala z BODY, a nie wiem czy ELM jest taka mozliwość a w FESie czy jest taka opcja. Na pewno egzaminer.

> Aha no i coś biegi źle wyświetla i trybu eko też nie pokazuje ale nad tym jeszcze popracuje. A jak

> nie to będe walczył z wymianą samych tarcz.

IMHO osiowanie powinno załatwić sprawę, nie wiem czy w FES jest taka opcja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.