Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Formatka,wzór do wycięcia blaszki pod EGR (do zaślepienia)

Featured Replies

Napisano

czy ktoś z forumowiczów ma narysowany bądż namalowany smile.gif oryginalny, rzeczywisty wzór (rozmiar) blaszki która po wycięciu posłuzy do zaślepienia EGR w Asterce 1,6 8V 75 KM 16XSZR?będę wdzięczny o podesłanie na [email protected] z czego najlepiej i najłtwiej wyciąć coś takiego?

Napisano

> czy ktoś z forumowiczów ma narysowany bądż namalowany oryginalny, rzeczywisty wzór (rozmiar)

> blaszki która po wycięciu posłuzy do zaślepienia EGR w Asterce 1,6 8V 75 KM 16XSZR?będę

> wdzięczny o podesłanie na [email protected] z czego najlepiej i najłtwiej wyciąć coś takiego?

ja wycialem z puszki po piwie, zlozone dwie. jak narazie dziala przez 3 lata. rysunku nie mam ale dasz rade.

Napisano

> ja wycialem z puszki po piwie, zlozone dwie. jak narazie dziala przez 3 lata. rysunku nie mam ale

> dasz rade.

przypuszczam, że z tej blaszki już nic nie zostało jest po prostu za cienka, ja w dieslu JTD zastosowałem blaszkę po piwie to po miesiącu już jej nie było. Potem założyłem grubą flanszę żeby druciarstwa nie było.

Napisano

> czy ktoś z forumowiczów ma narysowany bądż namalowany oryginalny, rzeczywisty wzór (rozmiar)

> blaszki która po wycięciu posłuzy do zaślepienia EGR w Asterce 1,6 8V 75 KM 16XSZR?

Odkręcasz EGR i masz idealny wzór skromny.gif

Ja wycinałem z blachy aluminiowej też ze 3 lata temu i jak do tej pory ok.

Napisano

> przypuszczam, że z tej blaszki już nic nie zostało jest po prostu za cienka, ja w dieslu JTD

> zastosowałem blaszkę po piwie to po miesiącu już jej nie było. Potem założyłem grubą flanszę

> żeby druciarstwa nie było.

a byc moze juz jest dziura. ale poki dziala (nie ma bledu i problemow) nie zamierzam tam zagladac.

Napisano

tu masz pod 1,8 ale powinno być to samo KLIK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.