Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak podłączyć 1.2 16v Na Boschu?

Featured Replies

Napisano

Elo Mam 1.2 z brawy wraz z wiazką kompem i osprzętem, Ma ktoś schemat jak to pogodzić z wiazką Spi budy?

Napisano

> Elo Mam 1.2 z brawy wraz z wiazką kompem i osprzętem, Ma ktoś schemat jak to pogodzić z wiazką Spi

> budy?

a kompa też masz boscha czy MM?? bo ja u dziewczyny silnik z bravy podłączałem na kompie MM

Napisano
  • Autor

Komp jest od brawy raczej Boscha.

Napisano

> Elo Mam 1.2 z brawy wraz z wiazką kompem i osprzętem, Ma ktoś schemat jak to pogodzić z wiazką Spi

> budy?

Masz dwa wyjścia.

1. Zostawiasz org wiązkę budy jaką masz, wraz ze skrzynką bezpieczników, kompem itd. Dokładasz pod maską kompa Boscha i do wiązki budy łączysz sygnalizację marchewy, code, oleju, ładowania, sygnał do obrotka i zasilanie pompy paliwa. Resztę nowej wiązki silnikowej zostawiasz podłączoną jak było oryginalnie.

Tak mi się wydaje, że będzie ok, ale pewności nie mam, bo przecwiczyłem drugi wariant.

2. Wkładasz kompletną instalację z bravki, tzn jeszcze skrzynkę bezpieczników, przełącznik zespolony pod kierownicą (kostki są takie same, ale kabelki już idą inaczej) i łączysz to sobie z budą. Właściwie to nie jest tego bardzo dużo - ztcp światła i kierunki, pompa paliwa i wskaźnik jego poziomu, nawiewy chyba pasowała kostka, wycieraczki (w bravie są 3 biegi, więc najprościej wstawic silniczek z mpi, wtedy będzie chyba pnp) i spryskiwacze (nowe kabelki ciągnąłem), wentylator chłodnicy. Ogólnie to dosyc mocno się tą wiązkę z bravki da odchudzic, bo odpada kupę kabli związanych z klimą, elektryką szyb i lusterek i CZ (tu ciągnąłem nowe).

Napisano
  • Autor

> Masz dwa wyjścia.

> 1. Zostawiasz org wiązkę budy jaką masz, wraz ze skrzynką bezpieczników, kompem itd. Dokładasz pod

> maską kompa Boscha i do wiązki budy łączysz sygnalizację marchewy, code, oleju, ładowania,

> sygnał do obrotka i zasilanie pompy paliwa. Resztę nowej wiązki silnikowej zostawiasz

> podłączoną jak było oryginalnie.

Ta wersja by mnie najbardziej interesowała, tylko pytanie które piny z wtyczki brawy wykorzystać. (najsympatyczniej gdybym dostał rozpiske wtyczki silnik-buda instalki brawy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.