Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przepływka Fiesta mk6 1.3

Featured Replies

Napisano

Pany pytanko, gdzie jest przepływomierz? i czy może on być winowajcą głupienia obrotów? raz ma 900 a raz na ciepłym 1500 icon_eek.gif

dodam że zonki zaczęły się jak zrobiło się zimno na dworze, całe lato był spokój

Napisano

> Pany pytanko, gdzie jest przepływomierz? i czy może on być winowajcą głupienia obrotów? raz ma 900

> a raz na ciepłym 1500

> dodam że zonki zaczęły się jak zrobiło się zimno na dworze, całe lato był spokój

obstawiałbym czujnik podający temperaturę na komputer albo krokowiec. przy walniętym przepływomierzu auto mi zamulało i nie chciał się zbierać. przepływomierz powinien być na rurze od dolotu. daj jakieś foto silnika

Napisano
  • Autor

> obstawiałbym czujnik podający temperaturę na komputer albo krokowiec. przy walniętym

> przepływomierzu auto mi zamulało i nie chciał się zbierać. przepływomierz powinien być na

> rurze od dolotu. daj jakieś foto silnika

właśnie wiem że na rurze ale nigdzie go nie widzę icon_eek.gif

gdzie jest ten czujnik o którym wspominasz?

Napisano

może nie być przepływki, na początek weź przeczyść sobie zawór bocznikowy vel silnik krokowy a potem ew. można szukać dalej.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> może nie być przepływki, na początek weź przeczyść sobie zawór bocznikowy vel silnik krokowy a

> potem ew. można szukać dalej.

> Pozdrawiam

był czyszczony zesłej zimy bo było to samo i dupa, całe lato spokój, teraz niskie temperatury i znowu sick.gif

Napisano

> był czyszczony zesłej zimy bo było to samo i dupa, całe lato spokój, teraz niskie temperatury i

> znowu

A gdzie się on znajduje?

Napisano

> gdzie jest ten czujnik o którym wspominasz?

niewiem.gif znalazłem na fcp info o nim bo mam podobne objawy w essim co Ty w fieście.

Napisano
  • Autor

> A gdzie się on znajduje?

za kolektorem dolotowym. kurewska robota... całe łapy odrapane z ostrych krawędzi plastikowego kolektora ale chciałem wyciągnąć bez odkręcania go

Napisano

najcześciej czujnik temp jest wbudowany w przepływke, zwykły termistor, no chyba że fiesta nie ma przepływki tylko map sensor to wtedy może być z nim zespolony, a najlepiej to podłączyć fiestke pod najzwyklejszego elm'a i zobaczyć parametry

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.