Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mokry bęben

Featured Replies

Napisano

witam zauważyłem ze ciągle ubywa płynu hamulcowego "poci się" pompa hamulcowa i mokry jest lewy bęben az jak sciągłem koło to w feldze płyn był jaka może być przyczyna zepsuty cylinderek??

Napisano

> witam zauważyłem ze ciągle ubywa płynu hamulcowego "poci się" pompa hamulcowa i mokry jest lewy

> bęben az jak sciągłem koło to w feldze płyn był jaka może być przyczyna zepsuty cylinderek??

No jak będen mokry a płynu ubywa to raczej cylinderek leje na uszczelnieniu tłoczka, czyli do wymiany, koszt żaden w zasadzie, bo nowy kilkanaście zł kosztuje, byle udało się przewód sztywny odkręcić od niego... spineyes.gif

Napisano

> No jak będen mokry a płynu ubywa to raczej cylinderek leje na uszczelnieniu tłoczka, czyli do

> wymiany, koszt żaden w zasadzie, bo nowy kilkanaście zł kosztuje, byle udało się przewód

> sztywny odkręcić od niego...

powodzenia 270751858-jezyk.gif

Napisano

> powodzenia

Ja nie miałem problemu z tym za pierwszym razem, czyli wymieniając cylinderki po 10 latach nie ruszania tego cfaniaczek.gif

Za drugim ukręciłem przewód rotfl.gifswiety.gif

Napisano

> No jak będen mokry a płynu ubywa to raczej cylinderek leje na uszczelnieniu tłoczka, czyli do

> wymiany, koszt żaden w zasadzie, bo nowy kilkanaście zł kosztuje, byle udało się przewód

plus szczęki po obu stronach.

namoczone płynem ham. szczęki do niczego się nie nadają.

pozdr

Napisano

> plus szczęki po obu stronach.

> namoczone płynem ham. szczęki do niczego się nie nadają.

> pozdr

Jak to stare ludzie gadali, jak Ci piszczą to se tawotem przesmaruj rotfl.gif\

niektóre debile podłapywały boje_sie.gif

Napisano

Proponuje zblokować wężyk, odkręcić cylinderek od blachy i pokręcić cylinderkiem przy zblokowanej końcówce wężyka. Potem nakręcamy nowy cylinderek do lekkiego oporu, przykręcamy cylinderek do blachy i lekko dokręcamy wężyk. Mi się udało smile.gif

Napisano

> Proponuje zblokować wężyk, odkręcić cylinderek od blachy i pokręcić cylinderkiem przy zblokowanej

> końcówce wężyka. Potem nakręcamy nowy cylinderek do lekkiego oporu, przykręcamy cylinderek do

> blachy i lekko dokręcamy wężyk. Mi się udało

Jaki wężyk icon_eek.gif

Poza tym przewód i tak można ukręcić, bo czasami nakrętka jest ok, ale przewód idzie razem z cylinderkiem w taki przypadku

Napisano

byle udało się przewód

Ja tak odkręciłem, że do samej pompy hamulcowej doszedłem zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.