Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głośnik - porada

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje porady, chciałbym dobrać odpowiedni głośnik do tego piecyka, głośnik najlepiej 200 mm lub 250 mm

284311362-34ab15adc2b97028.jpg

Zabudowę będę tworzył sam, chodzi mi o jak najmniejszy litraż a zarazem głęboki bas. Wzmacniacz będzie zmostkowany. Poprzedni głośnik niefortunnie spłonął przez moją niewiedzę .

Za wszelkie rady i sugestie stawiam 20.GIF

post-37163-14352510152859_thumb.jpg

Napisano

Podstawowe pytanie - do jakiej kwoty. Ludzie kiedys ganiali tym wzmakiem Lanzary serii MAX 12cali. Ja osobiście miałem pod to podłączoną skrzynke zamknietą z infinity 1230W (stary dobry model) i grało bardzo fajnie. Pomimo 350w RMS głosnika, nie udało mi się go zfajczyc.

Napisano
  • Autor

Ja właśnie tym piecem zabiłem Lanzara maxP64 ale 8 calówkę. Co do funduszy, nie chcę wydać więcej niż powiedzmy 250 złotych, głośnik musi dać się zabudować w małolitrażowej zabudowie, i wydobywać z siebie głęboki bas

Napisano

> głośnik musi dać się zabudować w małolitrażowej zabudowie, i

> wydobywać z siebie głęboki bas

W takim razie odrazu przychodzi mi do głowy JL Audio, ale cos za cos - nie bedziesz mogl przesadzac z glośnościa

Napisano

> W takim razie odrazu przychodzi mi do głowy JL Audio, ale cos za cos - nie bedziesz mogl przesadzac

> z glośnościa

Podłączenie JL'a do tego "pieca" ti lekka profanacje i mijanie się z celem zakładając że JL ma ok 150rmsu i dość sztywne zawieszenie.

Piec szału nie robi wiec polecam coś podobnej "klasy" smile.gif Magnat x press, lanzar?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.