Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra G i felga 9 cali szerokości na tyle

Featured Replies

Napisano

witajcie

odpuściłem temat zmiany rozstawu śrub i szukam czegoś na 4x100 w oko wpadły mi następujące felgi

lub te

I teraz pytanie czy felga 9 cali wejdzie na tył bez problemu? Dodam, że czasami mam tył załadowany i fajnie jakby nic nie obcierało.

Napisano

W stosunku do fabrycznych 6Jx15H2 ET49 te 9'' ET 25, 30 wejdą głębiej we wneke na ok. 20 mm i wystawać będą na zewnątrz o 60 mm (6 cm!!!) więcej. Może obcierać nie będą, jak kupisz niskoprofilowe opony, ale jeśli wyjdą poza obrys błotnika - stracisz DR. Musisz sobie dodać ww. wymiary i sam zobaczysz, jak to wyjdzie.

Pozdr.

Napisano

> witajcie

> odpuściłem temat zmiany rozstawu śrub i szukam czegoś na 4x100 w oko wpadły mi następujące felgi

> lub te

> I teraz pytanie czy felga 9 cali wejdzie na tył bez problemu? Dodam, że czasami mam tył załadowany

> i fajnie jakby nic nie obcierało.

W budzie 3D to by pasowało ok.gif Ale do kombi nono.gif - takie moje zdanie. U mnie w mieście krąży niebieska metalik AG kombi na chyba 17" szerokich czarno chromowych obręczach, a wzrok przykuł moją uwagę jak to auta stało pod TESCO. Dobiło zawieszenie znaczy błotnik tylny o oponę i wywinęło rant błotnika okrutnie ale gość z tym długo jeździ bo brakuje z tym miejscu lakieru i ruda wszędzie na wyszła. Nie jest to zwykła korozja tylko blacha skaleczona od tych kół. A z przodu brak chlapaczy doprowadził do tego, że progi z szerokich laczy wypiaskowały początek progu do gołej blachy sciana.gifczerwona.gifWięc, jak tuningować to z głową aby takich niespodzianek nie było beksa.gif

PS. z tego co wiem to do Astry II firma RH+ robiła felgi 16" przód 7,5" a tył 9" ET 50 i do nich były dystanse chyba 25mm na przód i 35mm na tył (te felgi nie miały możliwości montażu bez tych dystansów, gdyż posiadały kołnierz na czole styku z piastą a niwelował go właśnie fabryczny dystans z kompletu)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.