Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Powierzchnia budy w CC, ile m2???

Featured Replies

Napisano

Orientuje się ktoś ile metrów kwadratowych ma buda w CC? Chodzi mi o powierzchnie blach zewnętrznych... Pytam bo zamiast malować budę wole obkleić całą w folię i nie wiem ile to może być metrów a na oko to wiecie... zeby.GIF

Napisano

> Orientuje się ktoś ile metrów kwadratowych ma buda w CC? Chodzi mi o powierzchnie blach

> zewnętrznych... Pytam bo zamiast malować budę wole obkleić całą w folię i nie wiem ile to może

> być metrów a na oko to wiecie...

wpisz w google cinquecento blueprint - będziesz miał wymiary auta i łatwo policzysz z jakąś dokładnością.

Napisano

> Orientuje się ktoś ile metrów kwadratowych ma buda w CC? Chodzi mi o powierzchnie blach

> zewnętrznych... Pytam bo zamiast malować budę wole obkleić całą w folię i nie wiem ile to może

mi wyliczyli 11-13 m 2 na całe cc w firmie

Napisano

Koszt oklejenia to "na oko" trzy tysiące.

Napisano

> Koszt oklejenia to "na oko" trzy tysiące.

80,-/m2 minimum 033102bebe_1_prv.gif

Napisano

Ja oklejam swoje auto wlasnie folia wylewana teraz. Koszt samej foli to ok 40zl/m2.

Napisano

oklejałem już cc całe kiedyś... wychodzi jakieś 11m2 z tego co pamietam.

Napisano

> 80,-/m2 minimum

Samodzielnie, folią budowlaną.

Napisano

> Ja oklejam swoje auto wlasnie folia wylewana teraz. Koszt samej foli to ok 40zl/m2.

bez foto sie nieliczyyyyyy hy hy zlosnik.gif

moze jakies male spy ?? slinka.gif

Napisano
  • Autor

> Ja oklejam swoje auto wlasnie folia wylewana teraz. Koszt samej foli to ok 40zl/m2.

Gdzie kupowałeś folie w takiej cenie? zeby.GIF

Jak w ogóle tą "wylewaną" sie obkleja? Da się to samemu metodami garażowymi zrobić?

Napisano

> Gdzie kupowałeś folie w takiej cenie?

> Jak w ogóle tą "wylewaną" sie obkleja? Da się to samemu metodami garażowymi zrobić?

jak tego nie robiles nigdy ni huhu. ja robie chyba bok bo musze nity pochować a nie chce niewiadomo ile szpachli walić

Napisano

a co z oryginalnym lakierem ??? zabezpiecza sie go jakos antykorozyjnie by sie ruda pod folia nierobila ??

Napisano

> pier... chlopczyku ...

> oklejanie pojazdow

Kultury trochę....

www.dyskret.pl

Napisano

> Kultury trochę....

- troche

- bylo

- jak chcesz to dobrze trafiles bo nawalony jestem i niezalezy mi, najwyzej bana dostane, pozatym skonczyla misie vodka i zly jestem mad.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.