Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozrusznik Marea 1,8

Featured Replies

Napisano

Proszę o radę jak zdemontować rozrusznik w Marei 1,8 , czy lepiej jest z dołu znaczy z kanału czy brać się za demontaż od góry hmm.gif

Rozruszniku mam do wymiany bendiks , gdyż zaczyna się ślizgać i nie zawsze zastartuje od pierwszego razu.

Napisano

> Proszę o radę jak zdemontować rozrusznik w Marei 1,8 , czy lepiej jest z dołu znaczy z kanału czy

> brać się za demontaż od góry

> Rozruszniku mam do wymiany bendiks , gdyż zaczyna się ślizgać i nie zawsze zastartuje od pierwszego

> razu.

Od góry raczej będzie kiepsko bo masz kolektor ssący , ja próbował bym od spodu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Od góry raczej będzie kiepsko bo masz kolektor ssący , ja próbował bym od spodu

Powiadasz od spodu hmm.gif zaglądałem z kanału i jakoś tego nie widzę , jest tam bardzo ciasno ale możliwe że realne.

Zadałem takie pytanie na forum z myślą że może ktoś to przerabiał i podzieli się pomocną wiedzą .

Napisano

> Powiadasz od spodu zaglądałem z kanału i jakoś tego nie widzę , jest tam bardzo ciasno ale

> możliwe że realne.

> Zadałem takie pytanie na forum z myślą że może ktoś to przerabiał i podzieli się pomocną wiedzą .

Miałem ten sam problem z dokładnie taką samą awarią. Rozwiązałem go oddając padakę do warsztatu, niech się Pablo martwi zlosnik.gif

Nie wiem jak się dostawał, przy odbiorze zapytam.

Napisano
  • Autor

> Miałem ten sam problem z dokładnie taką samą awarią. Rozwiązałem go oddając padakę do warsztatu,

> niech się Pablo martwi

> Nie wiem jak się dostawał, przy odbiorze zapytam.

Znaczy sprawa w toku, ciekawe jakie koszta hmm.gif

Napisano

> Znaczy sprawa w toku, ciekawe jakie koszta

Dzisiaj odebrałem padake. Ponoć łatwiej się od dołu dostać do rozrusznika. U mnie nie było problemu z tym, bo zostało zrobione przy okazji wymiany sprzęgła. Kosztu jednostkowego nie znam, bo robiłem dużo innych rzeczy.

Napisano
  • Autor

> Dzisiaj odebrałem padake. Ponoć łatwiej się od dołu dostać do rozrusznika. U mnie nie było problemu

> z tym, bo zostało zrobione przy okazji wymiany sprzęgła. Kosztu jednostkowego nie znam, bo

> robiłem dużo innych rzeczy.

Bednar dzięki bardzo za odpowiedz smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.