Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amortyzatory i sprężyny od seicento/cinquecento

Featured Replies

Napisano

Myśle, że wielu jest znany problem z obniżeniem Uno z małolitrażowym silnikiem. Siada tył a z przodu zostaje duży prześwit.

Obecnie mam -40 OMP z amorkami KYB gaz-olej i mam niezłą motorówkę przy silniku 899. Nie chce szukać -60, bo będzie beton i sprężyna będzie luźno siedziała w amorku (już mi ten OMP wydaje się bardzo krótki do amorka).

Podobno da się przypasować amorki z seja, może ktoś mógłby sprawdzić jaki skok mają te od seicento ? Zmierzyć długość całkowitą w całkowitym rozsunięciu ?

Ciekawi mnie jakby wsadzić jakieś -40 z amorkami od seja, bo te OMP które mam są raczej zaprojektowane z myślą o Uno Turbo.

Napisano

> Podobno da się przypasować amorki z seja, może ktoś mógłby sprawdzić jaki skok mają te od seicento

> ? Zmierzyć długość całkowitą w całkowitym rozsunięciu ?

O to chyba powinieneś zapytać na centomanii. Albo idź do motoryzacyjnego i tam porównaj te od Uno i CC/SC. Tak będzie szybciej i prościej.

Napisano

> O to chyba powinieneś zapytać na centomanii. Albo idź do motoryzacyjnego i tam porównaj te od Uno i

> CC/SC. Tak będzie szybciej i prościej.

Tschoob pytał na cento i odpowiedzi nie było. Ale z tego co wiem to ma od kogoś amorki z cc i chce próbować wsadzić je do Uno

Napisano

Zależy jak zapyta. Jeśli się wygada że chce to wsadzić do Uno to go zjedzą. rotfl.gif Dlatego najlepiej dygnąć do sklepu i się ładnie uśmiechnąć zlosnik.gif.

Napisano

> Zależy jak zapyta. Jeśli się wygada że chce to wsadzić do Uno to go zjedzą. Dlatego najlepiej

> dygnąć do sklepu i się ładnie uśmiechnąć .

czemu zjedza...ja chce wkoncu jakis dobry zawias wsadzic a nie ta miernote co do uno robia sick.gif

Napisano

> ja chce wkoncu jakis dobry zawias wsadzic a nie ta miernote co do uno robia

czyżbyś zmienił zdanie co do zawieszenia "mts" cfaniaczek.gif

Napisano

> czyżbyś zmienił zdanie co do zawieszenia "mts"

nie,absolutnie nie,decha na miasto mi jak najbardziej odpowiada zeby.GIF

Ale szukam jakiejsc alternatywy na KJSy,raz jest szuter,raz sniez z blotkiem a wszystkiego na desce nie oblece zeby.GIF

Napisano

> czemu zjedza...ja chce wkoncu jakis dobry zawias wsadzic a nie ta miernote co do uno robia

"Bo jest taka zasada. Ze to co seja czy cienkiego to tylko do seja i cienkiego". To miałem na myśli o zjadaniu. Już nie raz były walki o specyfikacje sprzętu jeśli chodzi o adaptacje do innego pojazdu.

Napisano

> "Bo jest taka zasada. Ze to co seja czy cienkiego to tylko do seja i cienkiego". To miałem na myśli

> o zjadaniu. Już nie raz były walki o specyfikacje sprzętu jeśli chodzi o adaptacje do innego

> pojazdu.

no to trzeba bedzie to zmienic smile.gif Teraz w cento jest nowa krew,inaczej podchodza do sprawy zeby.GIF

Napisano

> Podepne sie do tematu

> Co sadzicie o tym zestawie ?

> http://moto.allegro.pl/zawieszenie-obnizajace-sport-tuning-fiat-uno-kompl-i1282128133.html

> Jeździ ktoś na takim, albo jeździł ? Wart tej ceny ? Czy może polecicie coś lepszego

ja mam same amorki MTS,sprezyny eibach do tego .....gleba i zeby wypadaja food.gif ja tak lubie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.