Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

od czego przyciski...

Featured Replies

Napisano

... do elektrycznych szybek można zamontować.

Powiedzmy w skrócie mam ori instalkę do szybek do CC planuję wsadzić przyciski do podłokietników w drzwiach. I jako że od strony pasażera nie ma problemu z zamontowaniem to od strony kierowcy mało miejsca jest na założenie dwóch pojedyńczych przycisków od CC.

Z czego można zamontować (bez nadmiernej grzebaniny w instalce) przyciski (najlepiej jeden podwójny) w podłokietnik z Uno. Można zastosować ori z Uniacza? Nie będzie to jakoś kolidowało z instalką?

Napisano

jeśli podłączysz wszystko tak jak należy to będzie banglać nawet na uniwersalnych

Napisano

> jeśli podłączysz wszystko tak jak należy to będzie banglać nawet na uniwersalnych

Te uniwersalne lubią się przepalać, ale tanie są za to zlosnik.gif

Napisano

ja mam uniwersalne i zrobilem w taki sposob ze:

raczke pasazera dalem na strone kierowcy (dwrocona, w sesie ze tam gdzie lapiesz jest blizej tylu) i przyciski zamontowalem jeden za drugim

jak cos to postaram sie dzisiaj fotki zrobic i zobaczysz jak to wyglada zeby.GIF

Napisano
  • Autor

A spotkal się ktoś z takimi podwójnymi przyciskami (na dwie szyby) uniwersalnymi?

A te uniwersalne to piny mają od dołu czy z boku wychodzą? Leżą mi rączki od Uno i właśnie w nich chcialem zalożyc elektryke ale nie da rady dwóch zmieścic ponieważ piny przeszkadzają ponieważ są od dołu.

Napisano

na stronie cm masz manuala jak to można zrobić

Napisano

Uniwerslane masz albo z pinami albo zod razu z kawalkami kabli, gdzies z 10cm takze nie widze problemu.

Napisano

Znajdź rączki od uno z ori sterowaniem szyb. Tam były przyciski w rączkach właśnie wbudowane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.