Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alfa 156 V6 pierwsze żale i pytania + bonus

Featured Replies

Napisano

Koledzy pierwsze żale buu.gif:

1. Ruda opierdziela progi na łączeniach z błotnikami, podłoga ma rdzawy nalot ale bez tragedi. W przyszłym tygodniu wywalam cały środek, auto poodpoczywa chwile w garażu. Jestem dobrej myśli ok.gif

2. Maglownica powiedziała banana-wave.gif to znaczy....nie nadążałem dolewać płynu do wspomagania a auto od spodu było usrane od przedniego zawiasu do końcówki wydechu.....taka pseudo konserwacja zlosnik.gif Alfa oddana w środe do AT2000 w Rzeszowie, regeneracja maglownicy + wymiana osłon przegubów. Jutro odbiór food.gif

3. Nie działa mi podświetlenie licznika kilomentrów buu.gif nie ma czasu kupić żaróweczki spineyes.gif

4. Zacinają się przyciski do otwierania drzwi w zewnętrznych klamkach, podobno pomaga wypsikanie całego WD-40 ....jutro próbuje ok.gif (Gerwazy do odmrażania zamków + smarowania nie dał rady).

5. Po przejechaniu 1500 km auto przestaje podnosić adrenaline beksa.gif Od środy jeżdżę seatem cordobą 1.4 (60KM), żyję nadzieją, że jutro serce mocniej zabije bananaevil.gif

To były żale...zapraszam do następnej części obrad - pytania niewiem.gif :

1. Co to za felga i czy wg Was będzie pasować do 156?

284323307-20101020.jpg

2. Brak więcej pytań grinser006.gif

BONUS! Fotka szyby, wycieraczek i troszkę środka a także mistrz drugiego planu zlosnik.gif

284323307-20101011.jpg

I na sam koniec....pomimo tego, że ciężko mi zejść ze spalaniem do 16 litrów po mieście i tego, że jeżdże "tylko Fiatem" i jeszcze tego, że Fiatem w kolorze zielonym - to jestem strasznie zadowolony z zakupu mojego wozidła food.gif

post-38310-14352510219252_thumb.jpg

Napisano

Felgi wyglądają mi na OZy, ale pewien nie jestem.

Jeśli pasują do 147, to do 156 również.

Napisano

Felga wygląda jak podróbka znakomitej OZ Ultraleggera. OZ ma 6 szprych (x2), ze zdjęcia 5 (x2)

Napisano
  • Autor

> Felga wygląda jak podróbka znakomitej OZ Ultraleggera. OZ ma 6 szprych (x2), ze zdjęcia 5 (x2)

No właśnie szukałem OZ i znalazłem 6 szprych. Felga z obrazka wpadła mi mocno w oko, równie mocno podoba mi się alessio F1 17". Do wiosny pasuje coś znaleźć wink.gif

Napisano

> No właśnie szukałem OZ i znalazłem 6 szprych. Felga z obrazka wpadła mi mocno w oko, równie mocno

> podoba mi się alessio F1 17". Do wiosny pasuje coś znaleźć

to co jest na zdjeciu to jest jakiś tam model Dotz'a. Jakbyś chcial "18 to mam nowe OZ Crono HT 8x18 -> priv

Napisano

> to co jest na zdjeciu to jest jakiś tam model Dotz'a.

A oni nie robili przypadkiem rozmiaru 5x100? No jeśli tak, to na pływających jest przykręcona.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.