Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wlacznik went. - jaki czujnik kupic

Featured Replies

Napisano

Pany jak ze ost mialem problemy z wentylem ktory sie po prostu sie nie uruchamial to zakupilem nowy czujnik. Po wlozeniu chodzil jak ta lala do dzis czyli jakies 2-3 tyg.

Po zrobieniu zworki wentyl chodzi takze kable odpuszczam. Mozliwe jest ze czujnik tak szybko padl? Polecicie jakas firme?

Napisano

u mnie w chłodnicy siedzi ori włącznik wentylatora z grupy VW

Napisano

> Pany jak ze ost mialem problemy z wentylem ktory sie po prostu sie nie uruchamial to zakupilem nowy

> czujnik. Po wlozeniu chodzil jak ta lala do dzis czyli jakies 2-3 tyg.

> Po zrobieniu zworki wentyl chodzi takze kable odpuszczam. Mozliwe jest ze czujnik tak szybko padl?

> Polecicie jakas firme?

mimo wsio dobrze wtyczkę obejrzyj. No i dobrze układ odpowietrz. Ale czujniki fakt, bywają różne.

Ja mam ori z 900ty i kable na krótko co by wyłącznik bł i nic się nie dzieje.

Napisano
  • Autor

Szarpnalem sie na ori z fiata, 70 pln yikes.gif . Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal...

Napisano

> Szarpnalem sie na ori z fiata, 70 pln . Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal...

jak cos to jeszcze bezpiecznik za akumulatorem sprawdz bo ja tez tak miałem wymieniłem wszystko i na krótko działał a nie sprawdziłem bezpiecznika który był padnięty :/

Napisano
  • Autor

> jak cos to jeszcze bezpiecznik za akumulatorem sprawdz bo ja tez tak miałem

lookne ok.gif ja znowu mialem tak ze przekaznik padl i wentyl tez nie chodzil oslabiony.gif podmienilem z ogrzewaniem tylnej szyby nagle zaczely smigac i swiatla i wentyl.

Napisano

> jak cos to jeszcze bezpiecznik za akumulatorem sprawdz bo ja tez tak miałem wymieniłem wszystko i

> na krótko działał a nie sprawdziłem bezpiecznika który był padnięty :/

Jak padnie bezpiecznik za akumulatorem, to odcina obwód więc wentylator nie ma prawa działać. Chyba że to "na krótko" to podanie napięcia na sam silnik

Napisano
  • Autor

i z mojej glupoty zrobilem sobie dodatkowa robote i koszty oink.gif

okazalo sie ze uzylem zlego przekaznika w skrzynce bezpiecznikow, wymienilem po prostu na nowy, troche inny niz byl. Zorientowalem sie dopiero jak zerknalem na schemat facepalm.gif

i o dziwo wentyl po zrobieniu zwory nie dzialal jak wczesnej. podmiana przekaznika pomogla i hula ok.gif

Przy okazji jak juz mialem wszystko rozebrane wlozylem oryginal wlacznik i teraz uruchamia sie przy nie calych 90 stopniach a nie jak wczesniej przy 80 sick.gif

Takze dzis zawinal czlowiek clown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.