Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reflektory przednie w PII przed FL- jak wyjąć?

Featured Replies

Napisano

No właśnie - czy sa jakieś pułapki typu np jakieś śruby pod zderzakiem? Albo zatrzaski? W Bravie jak wyjmowałem to jest taki boczny zatrzask i po odkręceniu 2 śrub na górze lampy, trzeba reflektor "wyszarpnąć" bokiem. A w PII przed FL?

Napisano

z tego co pamiętam to zdeś trzeba wywalić , tu masz opis klik

Napisano

dodam, ze niekoniecznie trzeba zdejmowac przedni zderzak. wystarczy gorne sruby z pasa przedniego odkrecic, jesli to nie pomoze to sruby przy dolnej belce. koniecznie trzeba wtedy uwazac gdyz jest znacznie mniej miejsca mozna szklo porysowac reflektora.

Napisano
  • Autor

> dodam, ze niekoniecznie trzeba zdejmowac przedni zderzak. wystarczy gorne sruby z pasa przedniego

> odkrecic, jesli to nie pomoze to sruby przy dolnej belce. koniecznie trzeba wtedy uwazac gdyz

> jest znacznie mniej miejsca mozna szklo porysowac reflektora.

Zaraz - to w końcu reflektor ma tylko sruby na gorze czy tez jeszcze od strony zderzaka?

Napisano

Jak masz kanał dostaniesz się do śruby od spodu. Przynajmniej mi się udało zlosnik.gif

Napisano

> Zaraz - to w końcu reflektor ma tylko sruby na gorze czy tez jeszcze od strony zderzaka?

Ma trzy od gory, dodatkowo jest kolek w blotniku pod zderzakiem. Sam reflektor jest czesciowo pozinej gornej linii zderzaka, dlatego ten przeszkadza przy wyjmowaniu.

Napisano

ja odkrecalem zderzak. w godzine wymieniam oba przednie reflektory. bez kanalu. lekko sobie podnioslem lewarkiem bude najpierw z lewej, a potem z prawej strony.

z opisem w manualu nie zgadza mi sie to, ze u mnie caly zderzak trzymaly sruby torx, ale u autora to pewnie wina mechanikow-skladaczy po tylu malowaniach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.