Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

seicento wymiana pasa bezpieczenstwa kierowcy

Featured Replies

Napisano

witam

potrzebuje kupic i wymienic pas bezpieczenstwa kierowcy, posiadany w aucie sie nie zwija badz bardzo ciezko... gdzie na terenie slaska moge taki nabyc za normalna kwote i zalozyc? Widze na alledrogo sa takowe, ale jak wyglada temat montazu? Poradzilbym sobie sam czy moze ktos za odowiednim browarkiem;) by pomogl;) czy cos;)

pozdrawiam

jezeli to latwa sprawa to prosze o manuala;)

Napisano

Mega latwo, mam na zbyciu czarny wiec jakbys chcial mozemy ugadac sie na Chorzowie i od razu sie go zamontuje ok.gif

Napisano

> witam

> potrzebuje kupic i wymienic pas bezpieczenstwa kierowcy, posiadany w aucie sie nie zwija badz

> bardzo ciezko... gdzie na terenie slaska moge taki nabyc za normalna kwote i zalozyc? Widze na

> alledrogo sa takowe, ale jak wyglada temat montazu? Poradzilbym sobie sam czy moze ktos za

> odowiednim browarkiem;) by pomogl;) czy cos;)

> pozdrawiam

> jezeli to latwa sprawa to prosze o manuala;)

-zdjąć boczek tył lewa strona wsadzić łapę do środka odkręcić śrubę, -odkręcić srubę mocującą pas do słupka a najpierw otworzyć zaślepkę grinser006.gif

-zdjąć zaślepkę przy progu i odkręcić pas wyjąć wszystko do wewnątrz tylniego błotnika, zanieść do domu zlosnik.gif

-rozwinąć pas,

-wyczyścić wodą z płynem do naczyń/mydłem w płynie,

-suszyć w stanie rozwniniętym 1 nockę na kaloryferku zlosnik.gif

-zwinąć, i w kolejności odwrotnej złożyć w aucie,

-cieszyć się zwijającym pasem zlosnik.gif

Napisano

od kiedy to mycie we wodzie poprawi zwijanie pasa ? nie polecam robić czegoś takiego. trzeba rozebrać mechanizm i go nasmarować - działa jak nowy ( użyłem zwykłego oleju słonecznikowego)

Napisano

> od kiedy to mycie we wodzie poprawi zwijanie pasa ? nie polecam robić czegoś takiego. trzeba

> rozebrać mechanizm i go nasmarować - działa jak nowy ( użyłem zwykłego oleju słonecznikowego)

lepiej użyć do mycia benzynki lub propanolu, a do smarowania czegoś do smarowania w niskich temperaturach, np jakiegoś oleju przekładniowego ok.gif

chopy .... jak możńa myć ludwikiem i smarować słonecznikowym hehe.gif.... litości pad.gif

Napisano

> chopy .... jak możńa myć ludwikiem i smarować słonecznikowym .... litości

A jak, cuda się zdarzają zlosnik.gif

Napisano

> chopy .... jak możńa myć ludwikiem i smarować słonecznikowym .... litości

Nie wiem z czego wynika ten śmiech ale zapytaj użytkownika Chmielu jak pas działał w zimie po mojej naprawie .. ludwikiem myć nie polecam. A oleju z kuchni użyłem bo nie miałem żadnego innego pod ręką.

Napisano

> Nie wiem z czego wynika ten śmiech ale zapytaj użytkownika Chmielu jak pas działał w zimie po mojej

> naprawie .. ludwikiem myć nie polecam. A oleju z kuchni użyłem bo nie miałem żadnego innego

> pod ręką.

Ale ja wiem że od razu po naprawie to ma szanse działać, chodzi o to że to naprawa na krótką metę.

Napisano

> Ale ja wiem że od razu po naprawie to ma szanse działać, chodzi o to że to naprawa na krótką metę.

U mnie działało długi czas , zapytaj Chmiela u niego też zlosnik.gif Co nie zmienia faktu że lepiej posmarować innym mazidłem. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.