Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Parch się popsuł - pomocy

Featured Replies

Napisano

Podczas jazdy nagle zabrakło mocy - odcięło zupełnie paliwo - miałem takie przypadki wcześniej, jak przekaźnik pompy paliwa się rozłączał, bądź kończył.

Wczoraj po zatrzymaniu i przekręceniu kluczyka w pozycję zapłon nie pojawiała się kontrolka wtrysku, więc odpalić się nie udało.

Po założeniu drugiego przekaźnika - mam taki awaryjny zlosnik.gif - maleństwo odpaliło, przejechałem 200m i znowu się stało to samo.

Potem mimo gmerania i kombinowania maszyna już nie odpaliła, mimo że czasem był bardzo bliski "zagadania", aaa wtrysk się zapalał i gasł, a ja mimo to nie mogłem odpalić.

Teraz wtrysk się nie zapala, więc auto stoi w stolicy, pod chmurą:/

Co może być?

Napisano

Może gdzieś jest zwarcie? Może masz wyłącznik zapłonu, który powoduje takie akcje?

Napisano

> Może gdzieś jest zwarcie? Może masz wyłącznik zapłonu, który powoduje takie akcje?

Ja obstawiałbym przekaźnik. Ostatnio zamieniłem z kumplem i jak włożylismy jego przekaźnik do mnie to cały czas działała pompa icon_eek.gif A u Niego banglał jak należy icon_eek.gif

Napisano
moim zdaniem masz cos z instalacja kolo tego przekaznika, skoro gmeranie przy niej powoduje chwilowa poprawe. jedz do elektryka, zeby Ci ja sprawdzil i przedzwonil. ok.gif
Napisano

Kurcze tobie ciągle to sie psuje, co ty z nim wyrabiasz zlosnik.gif

Napisano

Lepo ja tak miałem ostatnio jak wjechałem w dół kołem i mi się jakimś cudem rozpiął kabel idący do przekaźnika alarmu odpowiadającego za odcięcie zapłonu. Zanim doszedłem co gdzie (z pomocą jednego kolegi z forum biglaugh.gif ) to się namęczyłem. Okazało się że pompa zgubiła masę.. podnieś siedzenie tylne, odkręć osłonę pompy i sprawdź co we wtyczce piszczy

Napisano

> Podczas jazdy nagle zabrakło mocy - odcięło zupełnie paliwo - miałem takie przypadki wcześniej, jak

> przekaźnik pompy paliwa się rozłączał, bądź kończył.

> Wczoraj po zatrzymaniu i przekręceniu kluczyka w pozycję zapłon nie pojawiała się kontrolka

> wtrysku, więc odpalić się nie udało.

> Po założeniu drugiego przekaźnika - mam taki awaryjny - maleństwo odpaliło, przejechałem 200m i

> znowu się stało to samo.

> Potem mimo gmerania i kombinowania maszyna już nie odpaliła, mimo że czasem był bardzo bliski

> "zagadania", aaa wtrysk się zapalał i gasł, a ja mimo to nie mogłem odpalić.

> Teraz wtrysk się nie zapala, więc auto stoi w stolicy, pod chmurą:/

> Co może być?

Sprawdź piny we wtyczce przekaźnika. Może się grzeją albo się zimny lut zrobił. Jak tam lipa to przekaźnik będzie padał jeden za drugim.

Napisano
  • Autor

podnieś

> siedzenie tylne

Będzie problem, nie mam kanapy zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Sprawdź piny we wtyczce przekaźnika. Może się grzeją albo się zimny lut zrobił. Jak tam lipa to

> przekaźnik będzie padał jeden za drugim.

Wszystko sprawdzę, spoko wink.gif

Napisano
  • Autor

> Kurcze tobie ciągle to sie psuje, co ty z nim wyrabiasz

Za wolno nim jeżdżę 270751858-jezyk.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> moim zdaniem masz cos z instalacja kolo tego przekaznika, skoro gmeranie przy niej powoduje

> chwilowa poprawe. jedz do elektryka, zeby Ci ja sprawdzil i przedzwonil.

Coś może być - zbadam temat, mechaniory mówili, że coś z instalką jest nie teges zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.