Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

prosba

Featured Replies

Napisano

macie moze foto jakis reduktorow i nazwy oczywiscie oprucz tych najbardziej znanych BRC Lovato tomasetto! bo tak szczeze dzis wymieniałem chciałem lovato ale tak prawde mowiac nie wiem co oni mi załozyli zapłaciłem 350pln! ale nie wyglada mi to na lovato! jest napisane na nim star gaz ale za ciemno bylo i nie moglem obczaiic! czuje ze mnie zrobili w hu.......

Napisano

> macie moze foto jakis reduktorow i nazwy oczywiscie oprucz tych

> najbardziej znanych BRC Lovato tomasetto! bo tak szczeze dzis

> wymieniałem chciałem lovato ale tak prawde mowiac nie wiem co

> oni mi załozyli zapłaciłem 350pln! ale nie wyglada mi to na

> lovato! jest napisane na nim star gaz ale za ciemno bylo i nie

> moglem obczaiic! czuje ze mnie zrobili w hu.......

Może zajrzyj na allegro, wpisz w bieżącą wyszukiwarkę aukcji: "reduktor" i trochę tego Ci wyskoczy. A jak będzie mało to wejdż w wyszukiwanie na górze i poszukaj w zakończonych aukcjach.

Napisano

jest napisane na nim star gaz ale za ciemno bylo i nie

> moglem obczaiic! czuje ze mnie zrobili w hu.......

jak jest napisane star gas to znaczy że założyli reduktor firmy star gas /są takie, mniej popularne ale też dobrze się sprawują/ najważniejsze czy dobrze go wyregulowali, ale mogli powiedzieć co zakładają skoro chciałeś mieć koniecznie lovato to możesz do nich jechać i troszkę ich "objechać"

Napisano
  • Autor

> jest napisane na nim star gaz ale za ciemno bylo i nie

> jak jest napisane star gas to znaczy że założyli reduktor firmy star

> gas /są takie, mniej popularne ale też dobrze się sprawują/

> najważniejsze czy dobrze go wyregulowali, ale mogli powiedzieć

> co zakładają skoro chciałeś mieć koniecznie lovato to możesz do

> nich jechać i troszkę ich "objechać"

Jechac to ja pojade bo mam prawo nieznac sie i nie wiedziec jak poszczegolne rduktory roznych firm wygladaja ale to nie znaczy ze moga mnie robic w bu....a!! A tak pozatym to co sadzicie o tych reduktorach stargazu? bo ja jakos nie mam przekonania do tej firmy nie wiadomo jak z zetawami naprawczymi!!! buu.gif chyba straciłem 350pln

Napisano

Chcialbym ci napisac dokladnie ale z glowy mi wylecialo a teraz nie mam samochodu bo ja tez mam napis Star na reduktorze ale na korpusie mam wybite Tomasetto Wieczorem ci napisze dokladnie jak to cie interesuje ale byc moze zamiast wloskiego Lovato dali ci tez wloskie Tomasetto

Napisano
  • Autor

No i byłem wkoncu dzis u gazownikow i zmienili mi reduktro Stargazu na reduktor Lovato ! yay.gif Nie wiem czy była to kwestia poprzedniej regulacji czy tez samego reduktora (stargaz) ale na lovato lepis sie samochod zbiera! Mam nadzieje ze LOvato jest dobra firma tak jak BRC!

Napisano

Witam Firma LOVATO jest jedna z najlepszych Ja mam Tomasetto i tez jest dobra O firmie lovato dużo dobrego sie naczytalem Kolezanka ma Lovato od 5 lat w Oplu i super działa Sadze ze teraz masz fajnie Powodzenia

Napisano
  • Autor

> Witam Firma LOVATO jest jedna z najlepszych Ja mam Tomasetto i tez

> jest dobra O firmie lovato dużo dobrego sie naczytalem

> Kolezanka ma Lovato od 5 lat w Oplu i super działa Sadze ze

> teraz masz fajnie Powodzenia

do tamtego piatku miałem tez tomasetto ale bardzo szybko padł! w tamten piatek mieli mi wsadzic lovato to mi wsadzili stargaz ale zrobiłem małe zamieszanie i mam lovato ktore mysle ze pojezdzi dłuzej niz tomasetto!

Napisano

> do tamtego piatku miałem tez tomasetto ale bardzo szybko padł! w

> tamten piatek mieli mi wsadzic lovato to mi wsadzili stargaz ale

> zrobiłem małe zamieszanie i mam lovato ktore mysle ze pojezdzi

> dłuzej niz tomasetto!

Co do Lovato to mogę potwierdzić dobrą jakość reduktorów mój ma 200 kkm, po 120 wymieniłem membrany. Dodam że na Pb tylko odpalam silnik i od razu przełączam na gaz i nie zauważyłem żeby to miało jakiś zły wpływ na samochód czy reduktor.

Napisano

Nie wiem jaki masz wtrysk jedno pnktowy czy inny ale napisze ci o co mi chodzim Przy jednopunktowym wtrysku jak u mnie to dobrze ze zaraz sie nie przelacza na gaz bo wtryskiwacz pracuje troche na benzynie i to dobrze dla jego trwalosci Nie wiem czy to dobrze u ciebie jak zaraz sie przelacza Zaznaczam ze nie wnikam w szczególy ale chyba wiesz o co mi chodzi

Napisano

Troche mnie zmartwiles ale po jakim czasie czy przebiegu Tomasetto padło?

Napisano
  • Autor

> Troche mnie zmartwiles ale po jakim czasie czy przebiegu Tomasetto

> padło?

czas to nie całe 2 lata a przebieg 40kkm ale tez przez to mogł pasc ze odpalam na samym LPG a zdrugiej strony mam kumpla co ma Lowato i tez odpala na samym LPG i Lovato jezdzi juz 5 lat i cały czas sprawny! no ale tomasetto przez ten okres tez dobze jezdziło wporownaniu z reduktorem stargaz gfdzie po dodanu gazu strasznie muliło zero przyjemnosci zjazdy na tm reduktorze!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.