Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fejlur (czujniki parkowania)

Featured Replies

Napisano

Komp wypluł fejlur czujników. Po chwili zniknął. Auto postało jakieś 30 min. Po odpaleniu znowu wyświetlił błąd i tak już zostało.. Wyświetla się żółty trójkąt na tablicy a po wrzuceniu wstecznego czujnik daje sygnał ciągły...

Wymieniałem wcześniej żarówkę z przodu (mijania) Czy jakimś kosmicznym sposobem instalacja elektryczna może być powiązana z czujnikiem? Może podczas szarpania się z osłoną reflektora coś naderwałem czy co? niewiem.gif Pewnie to absurd ale może w czymś pomoże..

Napisano

Nic wspolnego nie ma przednia lampa z czujnikami.

Czujniki sa na luznych kosciach spietych zipami - styk na jednej z czujek przestał łaczyć ok.gif Troszke roboty bo zderzak musisz sciagac ale naprawisz smile.gif

Napisano

Również i mnie dopadło ciągłe piszczenie czujek. Chociaż wygląda to dość dziwnie. Pada deszcz - nie piszczą, nie pada - piszczą. Na drugi dzień nie pada - nie piszczą, pada - piszczą. Szlag człowieka zaczyna trafiać.

Jest gdzieś manual jak wymontować zderzak w MW?

Znalazłem jeszcze jakąś szeroką kostkę, która leży sobie w zderzaku dokładnie za tylnym prawym kołem. Zastanawiam się czy ona ma coś wspólnego z czujnikami.

Napisano

> Również i mnie dopadło ciągłe piszczenie czujek. Chociaż wygląda to dość dziwnie. Pada deszcz - nie

> piszczą, nie pada - piszczą. Na drugi dzień nie pada - nie piszczą, pada - piszczą. Szlag

> człowieka zaczyna trafiać.

> Jest gdzieś manual jak wymontować zderzak w MW?

> Znalazłem jeszcze jakąś szeroką kostkę, która leży sobie w zderzaku dokładnie za tylnym prawym

> kołem. Zastanawiam się czy ona ma coś wspólnego z czujnikami.

na początek odkręć lampy - za każdą z nich znajdują się po 2 śruby na klucz torx, 2 takie same śruby na wysokości progu załadunkowego, od spodu 3 wkręty na klucz 8mm,za tylnymi nadkolami są po 2 śruby - ja aby je odkręcić ściągałem koła odchylałem nadkole na samum końcu - najlepiej w 2 osoby ściągamy zderzak (środek trochę trzyma wystarczy troszkę mocniej szarpnąć i puści) 30.GIF

Napisano
  • Autor

Moje same się naprawiły niewiem.gif

Ciekawe czy sie nie odezwą za jakiś czas.. zobaczymy waytogo.gif

Napisano

Dzięki jaro.

Pogoda na razie taka, że chyba muszę z rozbiórką poczekać do wiosny.

Zastanawia mnie jeszcze ta wiązka kabli z kostką za tylnym prawym w zderzaku. Okręciłem ją taśmą do pakowania i .... na razie cisza. Ciekawe jak długo?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.