Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prośba o poradę

Featured Replies

Napisano

Witam, zostałem zastrzelony ostatnio prośbą kolegi - powiedział żebym wybrał mu jakiś wzmacniacz i sub. Budżet około 500 - 600 PLN. Teraz pytanie: co w takim przedziale cenowym wybrać? Kolega nie jest jakimś audiofilem. Sam zastanawiałem się nad czymś takim:

wzmak 1

wzmak 2

wzmak 3

skrzynia 1

skrzynia2

skrzynia3 z br

skrzynia 4

Opłaca się zainwestować w takie komponenty czy lepiej kupić jakiś zestaw Magnata za 400 zł bo i tak nie będzie różnicy w jakości dźwięku? Wszelkie sugestie mile widziane.

Napisano

skrzynia i wzmak od GZ (GroundZero)

Napisano
  • Autor

> skrzynia i wzmak od GZ (GroundZero)

Ok, ale w aukcji doczytałem że polecają ten wzmacniacz . Podoła? Kwestia finansowa zlosnik.gif

Napisano

> Ok, ale w aukcji doczytałem że polecają ten wzmacniacz . Podoła? Kwestia finansowa

ma wyjście ? musi zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ma wyjście ? musi

Dzięki za poradę, w razie czego jeszcze tu uderzę zlosnik.gif

Napisano

> Dzięki za poradę, w razie czego jeszcze tu uderzę

Jasiowi coś konkretnego wstaw żeby się mógł polansować trochę zeby.GIF

Napisano

Ground Zero waytogo.gif

Naprawdę dobra relacja jakość/cena smile.gif Sam żałuje iż wybrałem PB zamiast GZ :/ ale człowiek uczy się na błędach

Napisano
  • Autor

> Ground Zero

> Naprawdę dobra relacja jakość/cena Sam żałuje iż wybrałem PB zamiast GZ :/ ale człowiek uczy się

> na błędach

Szczerze trochę się zdziwiłem że cena jest taka niska. Chociaż dopiero raczkuję w CA zlosnik.gif

Napisano

> Szczerze trochę się zdziwiłem że cena jest taka niska. Chociaż dopiero raczkuję w CA

Nie oszukujmy się, model GZ podany na tej aukcji to prawdopodobnie najniższy model w całej gamie GZ. Ale uważam iż warto. Słuchałem już nie raz wzmacniaczy i skrzynek GZ i jestem naprawde pełen podziwu.

Napisano
  • Autor

> Nie oszukujmy się, model GZ podany na tej aukcji to prawdopodobnie najniższy model w całej gamie

> GZ. Ale uważam iż warto. Słuchałem już nie raz wzmacniaczy i skrzynek GZ i jestem naprawde

> pełen podziwu.

W sumie to znalazłem jeszcze tańszą skrzynię o tu

Napisano
  • Autor

Wzmacniacz i skrzynia już jadą. Pozostaje tylko przygotowanie kabli. I tu pojawia się pytanie: konektory na kablach zaciskać czy lutować? Możecie ewentualnie jakąś fotką poratować zlosnik.gif

Napisano

> Wzmacniacz i skrzynia już jadą. Pozostaje tylko przygotowanie kabli. I tu pojawia się pytanie:

> konektory na kablach zaciskać czy lutować? Możecie ewentualnie jakąś fotką poratować

jedno i drugie wink.gif

Napisano

A czy biorąc pod uwagę kompeksowe poprawienie dzwięku w aucie warto zrobić całość firmą "ground zero" ?

Mowa o niskim budżecie i niezbyt wygórowanych aspiracjach.Ma być lepsze odtwarzanie całego pasma z lekkim acz wyraźnym zaznaczeniem niskich tonów.

Czy wystarczy wzmacniacz / podłączony po high level bo radio fabryczne musi zostać / i dobry przód oczywiście wygłuszony czy niezbędny jest jeszcze subwoofer.

• 3 tygodnie później...
Napisano

troche pozno ale.. posiadam tego wzmaka GZ + Suba GZ w zabudowie zbudowanej przez WIsiora.. do tego pod przedni zestaw tez zakupie wzmaka GZ.. nie jestem audiofilem .. ale jestem mega zadowolony i zlego slowa o marce powiedziec nie moge smile.gif

poza tym kontaktowalem sie z supportem . chyba w USA i milutko i rzeczowo ok.gif

Napisano

> troche pozno ale.. posiadam tego wzmaka GZ + Suba GZ w zabudowie zbudowanej przez WIsiora.. do tego

> pod przedni zestaw tez zakupie wzmaka GZ.. nie jestem audiofilem .. ale jestem mega zadowolony

> i zlego slowa o marce powiedziec nie moge

> poza tym kontaktowalem sie z supportem . chyba w USA i milutko i rzeczowo

a nie mówiłem, że będziesz happy z GZ ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.