Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zapytanie Ssang Yong Musso 2.9 Diesel

Featured Replies

Napisano

Witam

Ja gościnnie z pytaniem, kuzyn planuje kupić wyższe autko z napędem 4x4 i zastanawia się nad Ssang Yong Musso 2.9D.

Auto ma służyć do codziennej jazdy po leśnych duktach na polowania, ośnieżonych drogach gdzie służby odpowiedzialne za drogi pojawiają wiosną z pługiem yikes.gifhehe.gif na dojazdy do kościoła trophy.gif, .

Żadnych extremalnych wyczynów w ciężkim terenie, przepraw przez rzeki old.gif( jak emeryt)

Co koledzy doradzacie??? Na co zwrócić baczną uwagę, gdyby to był Lanos to bym wiedział. Czy autko jest warte tych pieniędzy??? Proszę o pilne sugestie podpowiedzi bo kuzyn w sobotę będzie oglądał to auto

http://moto.allegro.pl/ssang-yong-musso-2-9-diesel-i1325556799.html

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

strasznie niski no.gif

Napisano

> http://moto.allegro.pl/ssang-yong-musso-2-9-diesel-i1325556799.html

> Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Kolega ma to auto, nie narzeka i twierdzi, że daje sobie radę smile.gif Do takich zastosowań na pewno wystarczy. Silnik z Merca, więc pożyje...

Napisano

znam jedną osobę co miała to auto

nazywane było "klingońska padaka"

generalnie więcej stało niż jeździło

może to była kwestia egzemplarza, ale w opinii tamtego właściciela był to straszny syf

• 2 tygodnie później...
Napisano

Znajomy miał Musso 3,2 benzyna + LPG , AUTOMAT i chwalił sobie te autko , przedewszystkim jest na ramie , silnik , skrzynia i napedy to MERCEDES , mosty to JEEP więc jest to dobre autko za nie wielkie pieniądze .

Napisano
  • Autor

niestety nie doszło do transakcji mad.gif

Kuzyn ma propozycje zamiany mercedesa na jeep grand cheroky 4.0+LPG . Co koledzy możecie powiedziec na temat tego auta????

Widzialem że jeden z kolegów ma coś takego ale w miarę nowe 2003r i kosi tym brzozy wyskakujace nagle na ulicę 270751858-jezyk.gif

Pozdrawiam

Napisano

> niestety nie doszło do transakcji

> Kuzyn ma propozycje zamiany mercedesa na jeep grand cheroky 4.0+LPG . Co koledzy możecie

> powiedziec na temat tego auta????

Ja mam taki i na razie nie narzekam, dla mnie największą zaletą tego samochodu jest właśnie silnik 4.0 (stara, sprawdzona konstrukcja prosta jak budowa cepa, niskoobrotowy, niewysilony, praktycznie nie do zajechania). Chociaż nie twierdzę że V8 są złe.

Na pewno wystrzegaj się 3.1 TD.

> Widzialem że jeden z kolegów ma coś takego ale w miarę nowe 2003r i kosi tym brzozy

> wyskakujace nagle na ulicę

> Pozdrawiam

Ja swoim brzóz nie kosiłem ale miałem bliskie spotkanie z jeleniem (dosyć spore bydle było) furious.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.