Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat-Seat 850

Featured Replies

Napisano

Fiat_850_Special_1968.jpgfiat 850

zastanawiam sie nad kupnem takiego wozu poniewaz w czasie kiedy mi zostalo rok do zrobienia prawa jazdy kumpel miał takiego i moim marzeniem było go od niego odkupic ale niestety sprzedał zanim zrobiłem prawo jazdy crazy.gif

Napisano

> fiat 850

> zastanawiam sie nad kupnem takiego wozu poniewaz w czasie kiedy mi zostalo rok do zrobienia prawa

> jazdy kumpel miał takiego i moim marzeniem było go od niego odkupic ale niestety sprzedał

> zanim zrobiłem prawo jazdy

To może nie być łatwe bo chyba dużo ich nie zostało

Napisano

> fiat 850

> zastanawiam sie nad kupnem takiego wozu poniewaz w czasie kiedy mi zostalo rok do zrobienia prawa

> jazdy kumpel miał takiego i moim marzeniem było go od niego odkupic ale niestety sprzedał

> zanim zrobiłem prawo jazdy

jeden jest/był na alledrogo ok.gif

Napisano

bardzo ladne auto...

miec takiego w garazu...bezcenne...

Napisano

> bardzo ladne auto...

> miec takiego w garazu...bezcenne...

Tak....jakby tu żonę przekabacić by w tym aucie nie zamieszkać... grinser006.gif

Napisano

> Tak....jakby tu żonę przekabacić by w tym aucie nie zamieszkać...

no jakby ktos mial jakis prosty sposob..

to moze w koncu kupilbym sobie malucha...

Napisano

> no jakby ktos mial jakis prosty sposob..

> to moze w koncu kupilbym sobie malucha...

Szczerze? Jak planujesz wydać kasę hobbystycznie to kup na przykład takiego fiacika 850. Jeśli maluch będzie wymagał remontu od podstaw wydasz praktycznie tyle samo, z tym że fiatów dużych i małych jest zatrzęsienie a taki 850 to już COŚ. waytogo.gif

Napisano

> Szczerze? Jak planujesz wydać kasę hobbystycznie to kup na przykład takiego fiacika 850. Jeśli

> maluch będzie wymagał remontu od podstaw wydasz praktycznie tyle samo, z tym że fiatów dużych

> i małych jest zatrzęsienie a taki 850 to już COŚ.

tyle ze dla mojej zony to jedno i to samo..

kasa wydana bez sensu i dodatkowe oc..

a po drugie ja chce fiata 126 p....a nie co innego..

Napisano

> tyle ze dla mojej zony to jedno i to samo..

> kasa wydana bez sensu i dodatkowe oc..

> a po drugie ja chce fiata 126 p....a nie co innego..

Ja obecnie mogę planować zakup dowolnego samochodu, włączając Jaguara.

Zwyczajnie nie mam kasy (null, zero), więc mogę planować co zechcę. hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Szczerze? Jak planujesz wydać kasę hobbystycznie to kup na przykład takiego fiacika 850. Jeśli

> maluch będzie wymagał remontu od podstaw wydasz praktycznie tyle samo, z tym że fiatów dużych

> i małych jest zatrzęsienie a taki 850 to już COŚ.

zdaje sobie z tego sprawe i troszke sie tego boje jesli chodzi o części zamienne blush.gif

Napisano

> tyle ze dla mojej zony to jedno i to samo..

> kasa wydana bez sensu i dodatkowe oc..

> a po drugie ja chce fiata 126 p....a nie co innego..

Powiem Ci tak że moja długo się opierała ale w pewnym momencie odpusciła traktując to jak moją zabawkę a fakt ile ta zabawka kosztuje to chyba do końca nigdy się nie dowie bo po co ma się stresować zlosnik.gif

Napisano

> zdaje sobie z tego sprawe i troszke sie tego boje jesli chodzi o części zamienne

Jeśli chodzi o silnik to Fiat Uno i Seicento miały bardzo podobne konstrukcje, więc może dałoby się coś dobrać waytogo.gif

Napisano

> jeden jest/był na alledrogo

Co jakiś czas pojawiają się na Allegro - z tego co pamiętam to kilka sztuk miał jakiś facet na Śląsku hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli chodzi o silnik to Fiat Uno i Seicento miały bardzo podobne konstrukcje, więc może dałoby się

> coś dobrać

własnie chyba tylko podobną bo z tego co pamietam to znajomy mi mówil ze tam silnik sie kręci odwrotnie niz wszystkie tylko teraz nie wiem czy robił sobie ze mnie jaja czy powaznie czy moze mu sie auta pomyliły.Zawieszeniea i hamulce to pewnie cos maluchowatego.Osobiscie bardziej wolałbym fiata 500 ale odkąd weszła nowa wersja to wraz z zaintersowaniem strasznie skoczyła cena za praktycznie kupy złomu frown.gif

Napisano

> własnie chyba tylko podobną bo z tego co pamietam to znajomy mi mówil ze tam silnik sie kręci

> odwrotnie niz wszystkie tylko teraz nie wiem czy robił sobie ze mnie jaja czy powaznie czy

> moze mu sie auta pomyliły.

Czasami tak się zdarza przykładem może być CC 700 i 126p gdzie uszczelnienie wałka rozrządu są identyczne gabarytowo tylko mała różnica wałki w jednym i drugim kręcą się w przeciwną stronę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.