Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lampy przednie jakie

Featured Replies

Napisano

Wiem że było milion razy bo sam czytałem kiedys ale wyszukiwarka nie chce mi nic wyszukac

jakie najlepsze przednie lampy do SC wiem ze oryginał jest najlepszy ale chodzi mi raczej o zamienniki bo sa rózne Depo Tyc i jeszcze jakies inne

Które kupic bo moje maja juz 11 lat i chyba straciły juz swoje własciwości

Z góry dzieki

Napisano

ja u siebie mam zamiennik Depo i całkiem dobrze się spisuje.. świeci ok i pasuje też elegancko

Napisano

ja mam u siebie tez Depo koszt kompletu ok 140zl a oryginalny 1 szt kosztuje 370zl pozdrawiam

Napisano

jak patrze po allegro to oryginał nowy można dostać za max 200zł a nie 370..

Napisano

> Wiem że było milion razy bo sam czytałem kiedys ale wyszukiwarka nie chce mi nic wyszukac

> jakie najlepsze przednie lampy do SC wiem ze oryginał jest najlepszy ale chodzi mi raczej o

> zamienniki bo sa rózne Depo Tyc i jeszcze jakies inne

> Które kupic bo moje maja juz 11 lat i chyba straciły juz swoje własciwości

> Z góry dzieki

Ja polecę Ci nie znaną może firmę ,która robi zamienniki lamp DjAuto , kupiłem do mojego CC i jakość jest bardzo dobra ,ładnie pasują w miejsca mocowań itp. do porównania jak świecą wziąłem oryginalne Zelmoty i nie widać różnicy 30.GIF

Napisano

według mnie DEPO są no.gifno.gif ledwo co to świeci, mi po paru tygodniach weszłą wilgoć i mam wodę slinka.gif pozatym ustawianie wysokości w jednej z lamp już nie działa facepalm.gif

Napisano
  • Autor

> jak patrze po allegro to oryginał nowy można dostać za max 200zł a nie 370..

No tak za 200 mozna a zamienniki widziałem komplet za 110 wiec róznica duża a nie zawsze zamienniki sa az tak kiepskie jesli chodzi o niektóre rzeczy dlatego pytam co polecacie

Napisano

> No tak za 200 mozna a zamienniki widziałem komplet za 110 wiec róznica duża a nie zawsze zamienniki

> sa az tak kiepskie jesli chodzi o niektóre rzeczy dlatego pytam co polecacie

Ja Ci napisałem DjAuto ,sprawdzone osobiście , mogę je śmiało polecić waytogo.gif

Napisano

od 2 lat mam TYC i nic złego się z nimi nie dzieje. Dobrze świecą, dobrze pasują ok.gif

Napisano

Ja dodam tyle, że mam TYC od jakiegoś roku, już widać po nich, że odbłyśniki się wypalają, szkła ciemnieją. Ale to jest nic. Może trafiłem na jakieś lewe sztuki, nie wiem, ale nie polecam, bo co ja się nawk*wiałem, żeby dopasować kierunki do lamp, albo lampy do kierunków, to tylko sam bój jeden wie panic.gif

Napisano
  • Autor

A wiecie moze czym sie różnia lampy europejskie od anglika bo jak porównywałem fotki mocowań to niby wsio to samo a angliki oryginały nowe moge miec w cenie zamienników a jednak co carello to carello

Napisano

> A wiecie moze czym sie różnia lampy europejskie od anglika bo jak porównywałem fotki mocowań to

> niby wsio to samo a angliki oryginały nowe moge miec w cenie zamienników a jednak co carello

> to carello

nie kupuj anglików bo bedziesz oślepiał, przeglądu nie przejdziesz, bo tam są chyba światła odwrotnie niż u nas

Napisano

> nie kupuj anglików bo bedziesz oślepiał, przeglądu nie przejdziesz, bo tam są chyba światła

> odwrotnie niż u nas

Na pewno ok.gif

Napisano
  • Autor

> nie kupuj anglików bo bedziesz oślepiał, przeglądu nie przejdziesz, bo tam są chyba światła

> odwrotnie niż u nas

OK nie kupie bo juz poczytałem w necie co i jak

Kupiłem lampy DEPO mam nadzieje ze beda OK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.