Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zbiornik paliwa SEICENTO SPI kilka pytań !

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, chyba mam dziurę wielkości pięści... Przydało by się kupić nowy, jeszcze na dodatek paliwo alternatywne odmówiło posłuszeństwa (reduktor LPG) także z jazdą ciężko frown.gif NO i pojawia się pytanie, co kupić: zamiennik? oryginał? ktoś ma doświadczenie jak to wygląda, przerabiał temat, czy to się czymś różni, bo z tego co widzę to ceną na pewno. A jeszcze kiedyś widziałem, jak znajomy kupił do auta zamiennik po kosztach, to po pół roku cała farba z niego się złuszczyła do gołej blachy... a ja nie powiem, bo 11 lat wytrzymał od nowości... i tu pytanie, czy lepiej zainwestować w oryginał?

Napisano

Oryginał, swoje kosztuje ale warto bo wytrzyma pewnie kilka lat.

Napisano

Kup oryginał, zamienniki mają to do siebie że się rozszczelniają po jakimś czasie i znowu ta sama sytuacja będzie grinser006.gif

Napisano

> Jak w temacie, chyba mam dziurę wielkości pięści... Przydało by się kupić nowy, jeszcze na dodatek

> paliwo alternatywne odmówiło posłuszeństwa (reduktor LPG) także z jazdą ciężko NO i pojawia

> się pytanie, co kupić: zamiennik? oryginał? ktoś ma doświadczenie jak to wygląda, przerabiał

> temat, czy to się czymś różni, bo z tego co widzę to ceną na pewno. A jeszcze kiedyś

> widziałem, jak znajomy kupił do auta zamiennik po kosztach, to po pół roku cała farba z niego

> się złuszczyła do gołej blachy... a ja nie powiem, bo 11 lat wytrzymał od nowości... i tu

> pytanie, czy lepiej zainwestować w oryginał?

Nabyłem zamiennik (szary, czarne są do kity zabezpieczone) za 100zł, + hamereid i baranek i jazda z ok pół baku, aby szwy były mokre i nie korodowały grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Nabyłem zamiennik (szary, czarne są do kity zabezpieczone) za 100zł, + hamereid i baranek i jazda z

> ok pół baku, aby szwy były mokre i nie korodowały

No właśnie te czarne to wyglądają jak by je ktoś farbami plakatówkami pomalował facepalm.gif a z tego co widzę to jest może ze 100zł różnicy między zamiennikiem a oryginałem. Może ktoś z Was poleca jakiś sklep- bo jak już kupić to wypada żeby naprawdę to był oryginał..

Napisano

> Jak w temacie, chyba mam dziurę wielkości pięści... Przydało by się kupić nowy, jeszcze na dodatek

> paliwo alternatywne odmówiło posłuszeństwa (reduktor LPG) także z jazdą ciężko NO i pojawia

> się pytanie, co kupić: zamiennik? oryginał? ktoś ma doświadczenie jak to wygląda, przerabiał

> temat, czy to się czymś różni, bo z tego co widzę to ceną na pewno. A jeszcze kiedyś

> widziałem, jak znajomy kupił do auta zamiennik po kosztach, to po pół roku cała farba z niego

> się złuszczyła do gołej blachy... a ja nie powiem, bo 11 lat wytrzymał od nowości... i tu

> pytanie, czy lepiej zainwestować w oryginał?

Jak juz pisali inni czarne to straszny syf farba mi odpadła zanim wogóle go zamontowałem a w srodku było juz widac rdze mino ze nówka sztuka wytrzymał niecały rok i puscił zgrzew przy rurze wlewowej odradzam no.gif

Kupiłem siwy i jakos 2 lata juz wytrzymuje ale tez tak jak pisali inni podkładówa i baranek w spraju zanim go zamontowałem

Oryginał koszta duze ale pewnie nastepnym razem zainwestuje w originał

Napisano

> Jak juz pisali inni czarne to straszny syf farba mi odpadła zanim wogóle go zamontowałem a w srodku

> było juz widac rdze mino ze nówka sztuka wytrzymał niecały rok i puscił zgrzew przy rurze

> wlewowej odradzam

> Kupiłem siwy i jakos 2 lata juz wytrzymuje ale tez tak jak pisali inni podkładówa i baranek w

> spraju zanim go zamontowałem

> Oryginał koszta duze ale pewnie nastepnym razem zainwestuje w originał

ja mam wymieniony na czarny, juz mam ze 3 lata i jest okej, tylko warunek tak jak napisałeś przed montażem powinno się go porządnie zabezpieczyć biglaugh.gif

Napisano

> ja mam wymieniony na czarny, juz mam ze 3 lata i jest okej, tylko warunek tak jak napisałeś przed

> montażem powinno się go porządnie zabezpieczyć

Może sa róznych firm ja nie pamietam jakiej miałem kupilem na allegro

Napisano

> Może sa róznych firm ja nie pamietam jakiej miałem kupilem na allegro

ja też, wtedy za 85 zł z przesyłką

Napisano
  • Autor

> Może sa róznych firm ja nie pamietam jakiej miałem kupilem na allegro

[image]bakaa.th.jpg Uploaded with ImageShack.us[/image]

Właśnie dziś kupiłem takie coś. Wygląda o niebo lepiej od tych czarnych pomalowanych świecącym lakierem. Tylko te zgrzewy to widać od razu, że made in Poland;) Tak jak doradzacie, jutro pójdzie w na to konserwacja do podwozi i zobaczymy ile wytrzyma. Miejmy nadzieję, że chociaż połowę z tego co oryginał;)

post-139499-14352510608158_thumb.jpeg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.