Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie astra, wskazówki na odpowiednim kąciku nie uzyskam

Featured Replies

Napisano

a więc problem mam z palio 1.2 2000r na pełnym wtrysku. Auto odpala na benzynie i gaśnie. Na gazie chodzi ok. Podejrzewam pompę paliwa, ale zastanawia mnie fakt, iż po zgaśnięciu trzeba chwilę odczekać, inaczej nie odpali pomimo że słychać pompkę. Niestety nie mam czym sprawdzić jakie ciśnienie daje pompka paliwa. Może któryś z kolegów walczył z podobnym przypadkiem, nie koniecznie w fiacie i ma jakieś doświadczenie. Niestety na kąciku odpowiednim chyba nie ma życia, a z doświadczenia wiem, że tu zawsze coś się dzieje wink.gif

Napisano

> wskazówki na odpowiednim kąciku nie uzyskam

No błagam Cię... Dopiero godzinę temu tam napisałeś. 8 spojrzeń już masz wink.gif

Pozdroofka

Napisano

> a więc problem mam z palio 1.2 2000r na pełnym wtrysku. Auto odpala na benzynie i gaśnie. Na gazie

> chodzi ok. Podejrzewam pompę paliwa, ale zastanawia mnie fakt, iż po zgaśnięciu trzeba chwilę

> odczekać, inaczej nie odpali pomimo że słychać pompkę. Niestety nie mam czym sprawdzić jakie

> ciśnienie daje pompka paliwa. Może któryś z kolegów walczył z podobnym przypadkiem, nie

> koniecznie w fiacie i ma jakieś doświadczenie. Niestety na kąciku odpowiednim chyba nie ma

> życia, a z doświadczenia wiem, że tu zawsze coś się dzieje

Miałem kiedyś maryśkę i uno - oba skasowane zlosnik.gif

W maryśce był taki zaworek zwrotny na listwie wtryskowej - może to Ci za szwankowało i całe paliwo spływa do baku hmm.gif

Na kropkowym kąciku spróbuj ok.gif

Napisano
  • Autor

> No błagam Cię... Dopiero godzinę temu tam napisałeś. 8 spojrzeń już masz

> Pozdroofka

z czego jedno moje zakrecony.gif. Google straszyło jakimiś cudami, czujnikami, przekanikami... samochód juz mam na garażu (koleżanki wink.gif) wstępnie odkręciłem przewód paliwowy od listwy i po przekręceniu kluczyka benzyna nawet nie kapnie. Zaraz wydłubie pompkę. Jeśli nie poda paliwa to wykluczy przypchany przewód/filtr. Dobrze, że jest "właz" pod tylną kanapą zlosnik.gif także pewnie niedługo coś się wyjaśni i wątek moze trafić do hasioka

Napisano

> a więc problem mam z palio 1.2 2000r na pełnym wtrysku. Auto odpala na benzynie i gaśnie. Na gazie

> chodzi ok. Podejrzewam pompę paliwa, ale zastanawia mnie fakt, iż po zgaśnięciu trzeba chwilę

> odczekać, inaczej nie odpali pomimo że słychać pompkę. Niestety nie mam czym sprawdzić jakie

> ciśnienie daje pompka paliwa. Może któryś z kolegów walczył z podobnym przypadkiem, nie

> koniecznie w fiacie i ma jakieś doświadczenie. Niestety na kąciku odpowiednim chyba nie ma

> życia, a z doświadczenia wiem, że tu zawsze coś się dzieje

dżizas, toś pojechał zlosnik.gif

no ale po mojemu to też bym szukał najpierw przyczyny w pompie paliwa, manometr wepnij na listwę (mam nadzieję że tam się da go wpiąć) i patrz jak się zachowuje ciśnienie przy uruchamianiu,

brat

Napisano
  • Autor

> dżizas, toś pojechał

> no ale po mojemu to też bym szukał najpierw przyczyny w pompie paliwa, manometr wepnij na listwę

> (mam nadzieję że tam się da go wpiąć) i patrz jak się zachowuje ciśnienie przy uruchamianiu,

> brat

Z wyjścia pompki ciśnienia brak wink.gif jutro zamontuję nową, o ile ją otrzymam, w fiatach różnie bywało z dostępnością części ale to już nie mój problem clown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.