Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wygłuszenie komory silnika pod maską - jak wysłać

Featured Replies

Napisano

Witam

Panowie mam pytanie. Zgłosił się do mnie klient, że kupi ode mnie wygłuszenie komory silnika pod maskę ale chce abym mu je wysłał do Wawy. Kurcze macie jakieś pomysły jak to spakować. Czy pozginanie tej maty może doprowadzić do jej pęknięcia. Chciałbym tego uniknąć.

Napisano

zwiń na jakąś papierową tube może... hmm.gif

jak będzie odp. średnicy to nie powinna się pozałamywać wink.gif

Napisano

Jak ja to kupowałem, to było w dużym kartonie, oklejone taśmą, a w środku usztywnione listewkami.

Napisano
  • Autor

> Jak ja to kupowałem, to było w dużym kartonie, oklejone taśmą, a w środku usztywnione listewkami.

Ja to pewnie sprzedam za 40 PLN to dla takiej kasy to mi się nie kalkuluje budować specjalnego opakowania. Za dużo zachodu. Ale ten pomysł z nawinięciem na rolkę bardzo mi się podoba. Kupię jakąś rurę pcv i nawinę na nią. Później folia, papier i na pocztę.

Napisano

> Ja to pewnie sprzedam za 40 PLN to dla takiej kasy to mi się nie kalkuluje budować specjalnego

> opakowania. Za dużo zachodu. Ale ten pomysł z nawinięciem na rolkę bardzo mi się podoba. Kupię

> jakąś rurę pcv i nawinę na nią. Później folia, papier i na pocztę.

Idź do jakiegoś Komfortu czy innego sklepu z wykładzinami to tubę może uda się gratis dostać ok.gif

Napisano

dorwij karton najlepiej po TV LCD jak nie masz listewek to brzegi usztywnij dodatkową porcją kartonu całość potraktuj sporą ilością dobrej taśmy pakowej i pierdyknij naklejkę "uwaga szkło"

pzdr

Napisano

> pierdyknij naklejkę "uwaga szkło"

ja słyszałem, że kurierzy zwracają uwagę i z szacunkiem traktują tylko jak jest napis 'medykamenty' smile.gif

Napisano

> ja słyszałem, że kurierzy zwracają uwagę i z szacunkiem traktują tylko jak jest napis 'medykamenty'

no ale paczka z etykietą szkło pofrunie raz no może 2 razy (tylko)

Napisano

aj przegapiłem post z giełdy. Sam chcę kupić wygłuszenie, ale bezskutecznie poluję na nią po "swoich" łomżyńskich second handach hehe.gif

Napisano
  • Autor

Moje ogłoszenie wisi jeszcze na allegro.

Już spakowane:

284447764-Zdj%EAcie001.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.