Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

320d na 530d ?

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> i tu Ci Fido doradzi

może nie tylko On smile.gif...tak czekam i czekam....

Napisano

> witam,

> tak mnie ostatnio naszło, coby zamienić swoją trójkę na mocniejszą piątkę...

> nie wiem czy jest sens...ale wpadła mi w oko taka sztuka..

> http://allegro.pl/bmw-530d-full-opcja-exclusive-paket-i1321970613.html

> co sądzicie?

> pozdr

z przodu biale, erszta pomaranczowe cool.gif

Napisano

Warto zmienic z 2.0d na 3.0d bo silnik o niebo lepszy ale cena mi sie dosc wygorowana wydaje chodz auto ladnie wyposazone no i tak jak kolega tam podkreslil ze tylne lampy pomatanczowe?? cos nieteges moze byc.. przygladna bym sie dokladnie przodkowi i tylkowi wink.gif

Napisano
  • Autor

> Warto zmienic z 2.0d na 3.0d bo silnik o niebo lepszy ale cena mi sie dosc wygorowana wydaje chodz

> auto ladnie wyposazone no i tak jak kolega tam podkreslil ze tylne lampy pomatanczowe?? cos

> nieteges moze byc.. przygladna bym sie dokladnie przodkowi i tylkowi

myślałem,żeby takie autko sprowadzić, ale w D ceny zaczynają się od 8 tys. euro...

Napisano

> nie, fabrycznie nie ma prawa tak byc, a ten egzemplarz to juz w ogole - lakiernik byl chyba

> daltonista...

srebne ciezko sie maluje wink.gif

Napisano

> srebne ciezko sie maluje

ja wlasnie sie zastanawiam po co ludzie kupuja wywalone srebrne metaliki, skoro nie da sie tego w zasadzie normalnie pomalowac smile.gif

Napisano

> ja wlasnie sie zastanawiam po co ludzie kupuja wywalone srebrne metaliki, skoro nie da sie tego w

> zasadzie normalnie pomalowac

po to żeby pomalować całość zeby.GIF

Napisano

> po to żeby pomalować całość

a to masz na mysli te przypadki, gdzie kielichy, wnetrza maski i klapy swieca sie od hektolitrow klaru zeby.GIF

Napisano

> ja wlasnie sie zastanawiam po co ludzie kupuja wywalone srebrne metaliki, skoro nie da sie tego w

> zasadzie normalnie pomalowac

ja mam malowane i jest idealnie smile.gif sladu brak zeby.GIF a malowany tylny blotnik wink.gif

zeby.GIF

kwestia umiejetnosci lakiernika wink.gif

Napisano

> ja mam malowane i jest idealnie sladu brak a malowany tylny blotnik

> kwestia umiejetnosci lakiernika

a raczej tego co dobiera lakier wink.gif

Napisano

> a raczej tego co dobiera lakier

nie i tak ...

duze znaczenie ma bezbarwny lakier - oraz jak jest zrobione przejscie wink.gif lub o ile jest zrobione wink.gif

Napisano

> nie i tak ...

> duze znaczenie ma bezbarwny lakier - oraz jak jest zrobione przejscie lub o ile jest zrobione

o to to! Dlatego maska mi raz wyszła fioletowa zamiast czarna spineyes.gif

Napisano

> o to to! Dlatego maska mi raz wyszła fioletowa zamiast czarna

tez fajny kolor zlosnik.gif

Napisano

> a tego koledzy już widzieli?

> pozdr

ciekawy. moze warto ogladnac blizej. szkoda ze nie ma wiecej zdjec w lepszej rozdzielczoci.

a co z kombikami??

http://allegro.pl/bardzo-ladne-bmw-m-pakiet-full-opcja-skory-xeno-i1329237916.html

bez navi ale wrazenie ciekawego auta ma smile.gif

http://otomoto.pl/bmw-530-530-d-m-pakiet-m-technic-C14879555.html

Napisano

> ciekawy. moze warto ogladnac blizej. szkoda ze nie ma wiecej zdjec w lepszej rozdzielczoci.

> a co z kombikami??

> http://allegro.pl/bardzo-ladne-bmw-m-pakiet-full-opcja-skory-xeno-i1329237916.html

no ten juz nieco lepiej pomalowany, za to skladal go slepy za wskazowkami niemowy zeby.GIF

> bez navi ale wrazenie ciekawego auta ma

> http://otomoto.pl/bmw-530-530-d-m-pakiet-m-technic-C14879555.html

ten juz sie pojawil na jakims forum dawno temu, ktos go ogladal i nie bylo przychylnych opinii z tego co pamietam

Napisano

> no ten juz nieco lepiej pomalowany, za to skladal go slepy za wskazowkami niemowy

No faktycznie smile.gif nieprzygladalem sie dokladnie ale zderzak przod to lezy idealnie wink.gif

100% BEZWYPADEK

WAZNE UBEZPIECZENIE ORAZ PRZEGLAD

Napisano
  • Autor

> a tego koledzy już widzieli?

> pozdr

wydaje mi się, że był malowany po prawej...a może to kiepskie zdjęcie? napiszę do gościa...

pozdr

PS. kombiaki odpadają- tylko sedan smile.gif

Napisano

> myślałem,żeby takie autko sprowadzić, ale w D ceny zaczynają się od 8 tys. euro...

Tak apropo to ceny się zaczynają od 4,5-5k euro klik

Napisano

tylko pytanie czy jest sens kupować auto z 2002 z przebiegiem 200 tyś za 46 koła aby się nie powtarzać zlosnik.gif

Full opcja ma co się psuć hehe.gif

Napisano

> Tak apropo to ceny się zaczynają od 4,5-5k euro klik

Sensowna 530d po FL 6tys. euro - jak już to poszukałbym lekko uszkodzonej. Lepiej też przy akcyzie - bo za całą to sama akcyza z 4-5tys.zł wyjdzie. (a tak rzeczoznawca i 3tys. wyjdzie)

Ja bym zamienił 320d nie na 530d tylko na 330d - 204Ps. 530d miałem krótko a 330d 204Ps mam ponad rok. Jeżdzi super - po FL też jakoś wygląda, 6-biegów i bardzo bogate wyposażenie z regóły. Ja jestem zadowolony.

Napisano
  • Autor

> Sensowna 530d po FL 6tys. euro - jak już to poszukałbym lekko uszkodzonej. Lepiej też przy akcyzie

> - bo za całą to sama akcyza z 4-5tys.zł wyjdzie. (a tak rzeczoznawca i 3tys. wyjdzie)

> Ja bym zamienił 320d nie na 530d tylko na 330d - 204Ps. 530d miałem krótko a 330d 204Ps mam ponad

> rok. Jeżdzi super - po FL też jakoś wygląda, 6-biegów i bardzo bogate wyposażenie z regóły. Ja

> jestem zadowolony.

i to jest chyba dobry kierunek smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.