Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koło zapasowe pod podwoziem- jakie małe auta tak mają?

Featured Replies

Napisano

Czytać umiesz? Może wcześniej przeczytaj (jeżeli nie wiesz - a widać, że nie wiesz), gdzie jest zapas w Zastavie smile.gif Potem ogłaszaj swoje teorie. A tak BTW - zapomniałeś dodać jako pierwszy punkt przy wymianie koła umieszczonego wewnątrz bagażnika.

Brzmi on: wyrzucam bagaże z bagażnika na błotniste pobocze, cieszę się z wyjęcia czyściutkiego koła z bagażnika.

Ostatni punkt brzmi natomiast: wkładam brudne, ubłocone / mokre koło do bagażnika, potem wrzucam do niego brudne bagaże.

Napisano

> Czytać umiesz? Może wcześniej przeczytaj (jeżeli nie wiesz - a widać, że nie wiesz), gdzie jest

> zapas w Zastavie

nie mówię o jakiejś zastavie tylko o większości współczesnych samochodów osobowych. Tak nie wiem gdzie ona ma zapas i kompletnie mnie to nie interesuje.

Potem ogłaszaj swoje teorie. A tak BTW - zapomniałeś dodać jako pierwszy

> punkt przy wymianie koła umieszczonego wewnątrz bagażnika.

> Brzmi on: wyrzucam bagaże z bagażnika na błotniste pobocze, cieszę się z wyjęcia czyściutkiego koła

> z bagażnika.

Błąd, ewentualny bagaż przerzucam na tylnią kanapę ok.gif

> Ostatni punkt brzmi natomiast: wkładam brudne, ubłocone / mokre koło do bagażnika,

Tak i z tym sie niestety zgodze, ale co za problem wymyć wnękę koła po powrocie do domu?

> potem wrzucam do

> niego brudne bagaże.

bagaż przerzucam z kanapy z powrotem do bagażnika.

Napisano

> nie mówię o jakiejś zastavie tylko o większości współczesnych samochodów osobowych. Tak nie wiem

> gdzie ona ma zapas i kompletnie mnie to nie interesuje.

Wręcz przeciwnie smile.gif Napisałeś, że dobrze, że nie są produkowane samochody, w których zapas jest w komorze silnikowej a nie w bagażniku smile.gif

> Błąd, ewentualny bagaż przerzucam na tylnią kanapę

Np. wyrzucając na pobocze dzieci z fotelikami wink.gif Ewentualnie wyganiając na deszcz, czy śnieżycę pasażerów wink.gif

> Tak i z tym sie niestety zgodze, ale co za problem wymyć wnękę koła po powrocie do domu?

Ale po co ją myć, jak można zupełnie zapomnieć o jej istnieniu?

> bagaż przerzucam z kanapy z powrotem do bagażnika.

Potem dzieci / pasażerów na tylną kanapę i w drogę smile.gif

Napisano

> Wręcz przeciwnie Napisałeś, że dobrze, że nie są produkowane samochody, w których zapas jest w

> komorze silnikowej a nie w bagażniku

nie nie nie przepraszam bardzo mi chodziło o te samochody które mają zapas POD bagażnikiem czyli z tyłu od spodu tak jak np citroeny, peugeoty itp.

> Np. wyrzucając na pobocze dzieci z fotelikami Ewentualnie wyganiając na deszcz, czy śnieżycę

> pasażerów

nic by im sie nie stało jakby troche rozprostowali nogi ok.gifzlosnik.gif

a pozatym co mam auto z pełnym załadunkiem podnosić? Podnośnik by sie złamał hehe.gif

> Ale po co ją myć, jak można zupełnie zapomnieć o jej istnieniu?

no to mozna nie myć, co kto lubi, ja tam lubię mieć wszystko czyste zlosnik.gif

> Potem dzieci / pasażerów na tylną kanapę i w drogę

si zlosnik.gif

Napisano

> nie nie nie przepraszam bardzo mi chodziło o te samochody które mają zapas POD bagażnikiem czyli z

> tyłu od spodu tak jak np citroeny, peugeoty itp.

Tak przypuszczałem, tylko trochę w zaparte poszedłeś wink.gif

> nic by im sie nie stało jakby troche rozprostowali nogi

> a pozatym co mam auto z pełnym załadunkiem podnosić? Podnośnik by sie złamał

Dorosłych to won na ulicę i niech pomagają waytogo.gif Ale dzieci na zawieruchę wyganiać...

> no to mozna nie myć, co kto lubi, ja tam lubię mieć wszystko czyste

> si

20.GIF

Napisano

> Tak przypuszczałem, tylko trochę w zaparte poszedłeś

a pokićkało mię się, myślałem że koledze chodziło o to że szkoda że nie robią aut które zapas mają pod bagażnikiem a co do zapasu w komorze silnika to nie wiem troche dziwny patent, ale mi by tam nie wadził. Pandy 1 gen chyba też tak miały.

> Dorosłych to won na ulicę i niech pomagają. Ale dzieci na zawieruchę wyganiać...

dziecko jak siedzi w foteliku to nie zajmuje aż tak dużo miejsca, można bagaz "zwalić" obok fotelika z dzieckiem, albo cześć na przednie siedzenie dać. Zresztą ja nie mam dzieci, nie mam z tyłu kanapy bagażnik mam jak w kombi pomimo że to małe miejskie perdzidło jest tak że z bagazem nie ma problemu zlosnik.gif w więcej jak dwie osoby też nie jeżdże tongue.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.