Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

klamka tylnej klapy w maryśce

Featured Replies

Napisano

witam.w zeszłym roku wymieniłem klamke(razem z tym czarnym plastikiem)mojej marysi,bo padła spręzynka i klamka nie odbijała.trafiłem używke na szrocie za 30zł,i nie kombinowałem z naprawianiem ok.gifniestety dzisiaj sytuacja się powtórzyła sick.gif

żonka mi dzwoni i mówi że klamka wpadła do środka i nie odbiła no.gifnie wiem czy to przez mróz,czy zaś się coś uyebało,bo nie mam możliwości pomacać oink.gif

czy w Waszych maryśkach macie podobne problemy???znacie jakieś sposoby jak się pozbyć problemu??? hmm.gif

Napisano

> witam.w zeszłym roku wymieniłem klamke(razem z tym czarnym plastikiem)mojej marysi,bo padła

> spręzynka i klamka nie odbijała.trafiłem używke na szrocie za 30zł,i nie kombinowałem z

> naprawianiem niestety dzisiaj sytuacja się powtórzyła

> żonka mi dzwoni i mówi że klamka wpadła do środka i nie odbiła nie wiem czy to przez mróz,czy zaś

> się coś uyebało,bo nie mam możliwości pomacać

> czy w Waszych maryśkach macie podobne problemy???znacie jakieś sposoby jak się pozbyć problemu???

To typowy problem w naszych Marejkach , ja miałem to samo.

Przykręciłem do klamki kółeczko od kluczy i za jego pomocą odciągam zapadniętą klamkę smile.gif

Napisano
  • Autor

> To typowy problem w naszych Marejkach , ja miałem to samo.

> Przykręciłem do klamki kółeczko od kluczy i za jego pomocą odciągam zapadniętą klamkę

i normalnie otwierasz klape bagażnika???

moja żonka coś mówiła,że klamka nie odbiła a bagażnika za cholere nie idzie otworzyc sciana.gif

jakas konserwacja,psiknięcie czy posmarowanie mechanizmu da coś???

Napisano

> i normalnie otwierasz klape bagażnika???

> moja żonka coś mówiła,że klamka nie odbiła a bagażnika za cholere nie idzie otworzyc

> jakas konserwacja,psiknięcie czy posmarowanie mechanizmu da coś???

Jeżeli nie da rady otworzyć , to trzeba się dostać do bagażnika od strony pasażera. Odkręcić trzy śrubki znajdujące się na siwej osłonie i wtedy masz dojście do cięgieł.

Co do mojego patentu to u mnie zdaje egzamin już trzeci rok.

Posmarowanie mechanizmu jakimś smarem w spreju na pewno ułatwi otwieranie zwłaszcza w zimie .

Napisano

> To typowy problem w naszych Marejkach , ja miałem to samo.

> Przykręciłem do klamki kółeczko od kluczy i za jego pomocą odciągam zapadniętą klamkę

Ja mam podobne rozwiązanie kawałek blaszki wygiętej na środku w oczko i złapane na dwa wkręty, co jakiś czas przesmaruje wd40 mechanizm i działa już trzy lata

Napisano
  • Autor

> Ja mam podobne rozwiązanie kawałek blaszki wygiętej na środku w oczko i złapane na dwa wkręty, co

> jakiś czas przesmaruje wd40 mechanizm i działa już trzy lata

jak będę w domu to powalcze z temetem.dzięki za podpowiedzi ok.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.