Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klaksonik2x

Featured Replies

Napisano

Z racji że nie kupuje się aut na F , mam Fiata i Forda .

A do rzeczy , od piątku powoże Transitkiem (jak w profilku)

i dzisiaj chciałem sobie maske otworzyć i zamarzły zawiaski . To pikuś , przy próbie siłowej takiej delikatnej kalksonik mi zrobił pib pib yikes.gif oki nie będę się siłował , otwieram drzwi pib pib , przekręcam stacyjkę pib pib OCB . Odpaliłem chwile pochodził , zgasiłem i ok , klaksonik uspokoił sie . Jest fabryczny centralny ale bez pilota bo zaginął . Musze se kupić i zaprogramować . Wcześniej maskę tyle razy otwierałem i było ok a dzisiaj taka niespodziewajka.

Napisano

> Z racji że nie kupuje się aut na F , mam Fiata i Forda .

facepalm.gifzlosnik.gif

> A do rzeczy , od piątku powoże Transitkiem (jak w profilku)

> i dzisiaj chciałem sobie maske otworzyć i zamarzły zawiaski . To pikuś , przy próbie siłowej takiej

> delikatnej kalksonik mi zrobił pib pib oki nie będę się siłował , otwieram drzwi pib pib ,

> przekręcam stacyjkę pib pib OCB . Odpaliłem chwile pochodził , zgasiłem i ok , klaksonik

> uspokoił sie . Jest fabryczny centralny ale bez pilota bo zaginął . Musze se kupić i

> zaprogramować . Wcześniej maskę tyle razy otwierałem i było ok a dzisiaj taka niespodziewajka.

a alarmu jakiego nie ma tam? bo on na dotyk to tak raczej nie powinien reagować zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a alarmu jakiego nie ma tam? bo on na dotyk to tak raczej nie powinien reagować

nawet gdyby był to na zdezaktywowanym nie powinno być takie cuś. Auto zamykam i otwieram tylko kluczykiem i to działo się na aucie otwartym i nawet przy drzwiach otwartych.

Napisano

pewnie wilgoć się dostała do alarmu , lub wiązki kabli sterujących tym.

tez takie coś miałem.

Tylko ze u mnie jeszcze sam z siebie się włączał,

albo gdy jechałem robił zwarcie w kierunkach i samochód wygladał jak amerykańska wersja zlosnik.gif

Wkońcu dostalem się do głównego wyłącznika alarmu w wiązce. A tą zabezpieczyłem przed wilgocią i od tego czasu mam spokój ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.